Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtam kiigazodni? (lent)
Bocsánat,hogy hosszú lesz, de szeretném a véleményeteket. Szóval, 8 hónapja van barátom
Pár éve ismertük meg egymást, akkor éppen volt neki barátnője, de bele szerettem, ő meg ezt kiis használta.
Én próbáltam magam tartani azzal,hogy addig nem csinálok és nem megyek vele sehova, ameddig a barátnője mellette van.
Aztán innen jöttek a hazudozások, én hittem neki,hogy már nincs mellette. Aztán kiderült,hogy mégis, de addigra én már elvesztettem a fejem
Beleszerettem. Ez a huzavonal ment 1-1,5 évig.Elegem lett, kiteregettem a szennyest a volt barátnőjének, ők együtt maradtak, én kiléptem a képből.
Lett nekem más. Ahogy telt az idő a csaj rám írt egy baromsággal,tudatos egészséges táplálkozásos boltban dolgoztam,és hogy van ezmeg az...
(szerintem itt mást akart,csak nem merte megkérdezni vagynemtudom) ők szétmentek a csaj megcsalta végül.
Utána vissza kerültem én a képbe. nyáron szakítottam a volt barátommal, összehozott az élet minket 'megint'.
Összejöttünk. Nagyon sokat veszekszünk,van amiben én vagyok a hibás de úgy érzem a többségében nem.
pl. régebben mindig együtt mentünk a városba, a többiekkel. amióta együtt vagyunk nem mehetek vele.
megmondja,ki lehet a barátom és ki nem.
fiúkkal nem beszélgethetek.
néha megfenyeget hogy pl megcsal, vagy vita közben azt mondja hangsúlyosan hogy MEGÉRTETTED?
parancsolgat.
minden csak barátját bebynek becézget,vagy "megkostólnálak" ami sztem eléggé zavaró lenne mindenkinek.
mindig neki van igaza,nekem kb soha..
vannak jó tettjei,nem akarom szarnak beállítani,mert amúgy meg aranyos tud lenni, tud kedveskedni.
én ezeket próbáltam vele mind megbeszélni,de nem hajlandó rá, lezárja annyival,hogy próbál változni, de ennyit tud adni.
de én persze legyek tökéletes
úgy hogy a kezem alig fogja meg az utcán
megmost elnézést tudom ez dedós szint,az exe zaklatja kamu instákról, fel akarja törni a profilját is.
utoljára mondtam neki,hogy látod ha felvállalnál lehet ez nem lenne
és ez volt a válasz: "mert,neked sem vagyok kint instán,hogy lenne barátod.."
tudom,ott kéne hagynom,mert ez mérgező, de nemtudom hogy..ha valaki volt ilyen helyzetbe, ossze meg velem.
update: 4 hónapon kersztül hazudott egy buliról (szilveszter) egy csaj miatt, mert ő is ott volt akivel pár hónappal ezelőtt kavart. és megmondtam neki,hogy szerintem a pároknak együtt kéne lennie. de ő nem akart.
megmondtam neki,hogy én ezt nem tudom neki elnézni. elköszöntünk egymástól rá fél órára felívott,hogy menjek vele. de a buliban nem vállalt fel,sőt féltékennyé akart tenni.
Nem vállalt fel. Nekem ez lenne az i-re pont. A többi tettét nem is véleményezném, mert kitiltanának, de az egyértelmű, hogy minimálisan sem tisztel téged és ha nem vállal fel, akkor nagyon esélyes, hogy meg is csal.
Tönkre fogsz menni lelkileg. Nekem is volt egy olyan “barátom”, aki nem akart velem nyíltan együtt lenni, ki is adtam az útját. Fájt utána sokáig, de úgy meg csak hagytam magam megalázni.
Utolsónak köszi.
Ez előtte lévőnek, nem vagyokén vagyok a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!