Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én tényleg nagyon beleszerettem, de már nem tudok kiigazodni rajta. Szerintetek? A többi lent.
Van egy fiú aki tetszett,és pár napja, talán kicsit több mint egy hete elkezdtünk beszélni úgy, hogy ő írt rám. Ekkor még volt barátnője, de irogatta nekem a sziveket és az ilyen cuki üzeneteket. 2-3 napja mondta, hogy dobta a barátnőjét mert csak veszekedtek, és pl tegnap is írta nekem, hogy milyen szép vagyok, mondtam, hogy nem igaz, és írta, hogy szerinte de, és ő úgy szeret ahogy vagyok. Tegnap liveoltak a haverjaival, ott viszont sírt a régi barátnője miatt. Nem értem, és nem tudom mit csináljak, mert nagyon beleszerettem:(
Bocsi, hogy kicsit hosszú lett, köszi ha elolvastad.
Hűha, két lehetőség áll fenn
1. A liveban sajnáltatni szerette volna magát, vagy csak "viccelt"
2. Nincs ló, jó a szamár is effektus áldozata vagy.
Egyébként elhiszem hogy összezavarodtál, de miért nem választod azt az utat, ami a legkevesebb félreértést okozza. Röviden: kérdezd meg tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!