Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valakit meg lehet hódítani szexszel?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és régóta beszélgetések egy fiúval én 17 éves vagyok ő 19 a kérdésem az lenne ha van köztünk tűz és az első randi alkalmával lefekszünk azzal a kapcsolatunkban valamit elrontanánk? Mellesleg a fiú mondhatni szexmániás2020. ápr. 11. 23:15
1/7 anonim válasza:
Szex-szel nem lehet hódítani. Az első pár randin nem ártana megismerni egymást egy icipicit, mert hiába jó a szex, ha emberileg, lelkileg nem vagytok egy hullámhosszon.
2/7 A kérdező kommentje:
És ha olyan érintéseket tesz amivel az ágyba szeretne hívni?
2020. ápr. 11. 23:21
3/7 anonim válasza:
Nem.
Főleg ha szexmániás. Szerinted te 17 évesen tudsz olyan nyújtani hogy eldob mindent és csak a tiéd lesz? Nem. Senki nem tud. Hódítani személyiséggel kell, hogy ne csak megdugni akarjon, hanem szeretni is. Ha kezdettől fogva csak a lyukat látja benned -ami szexszel való "hódításnál" elkerülhetetlen - akkor nem nagyon fog sikerülni.
4/7 anonim válasza:
Először jó lenne ha benőne a fejetek lágya, mert addig nincs szükségetek szexuális kapcsolatra, amíg nem vagytok testileg, lelkileg és agyilag felkészülve rá. Csak csalódás fog érni.
6/7 anonim válasza:
Én az utóbbi időben mindig lefekszem az első randin, persze valamennyi ismerettség és közös szimpátia alapján. Egyik kapcsolatot sem ezzel rontottuk el, sőt. Volt olyan hogy nem voltunk egy hullámhosszon de a szex és érzelmi szinten nagyon kerek volt minden. Szerintem az az ideális ha mindkettő nagyon jól működik de ez nagyon ritka, nekem nem is volt olyan még egy sem.
7/7 anonim válasza:
Előttem a barátom (de fura így ezt leírni) mással is volt. Mondta hogy 1. 2. Napon már lefeküdtek, ahhoz kepest 1-2 hétig hónapig voltak együtt. Meg eggyel 1,5 évig kb.
De volt olyan ismerősöm is akik 3 évig azt nem tudom még együtt vannak e.
Szóval szerintem nem lehet azzal hódítani, max csak vagy össze jön utána alap van vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!