Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártam egy lányal de én még szeretem. Szerintetek hogyan tudnám visza hódítani?

Szia!
Szerintem lehet esélyed. Külsőre gondolom okés vagy, belsőre meg talán... Valami miatt biztosan szakítottatok. Próbálj meg változtatni azokon a tulajdonságaidon, amiket ő (és persze te is) taszítónak talált. Ne úgy fogd fel ezt az egészet, hogy meg kell miatta változnod, hanem úgy, hogy magad miatt megváltozol, és több eséyt szerzel magadnak ezáltal. Visszahódítani meg szerintem úgy, mimt korábban meghódítani. :)

Szia Kérdező!
El kéne akkor dönteni, hogy inkább efelejted, vagy megpróbálod újra, mert ez a köztes állapot nem jó :/
Gondold végig érdemes e utána futni!
ha úgy gondolod igen akkor egyszerűen mondj igazat,mond meg neki hogy szereted és hogy nem tudod elengedni,hogy nélküle az élet értelmetlen és te lennnél a legboldogabb a világon ha visszajönne hozzád.A lányok szeretik az őszinteséget,tudom mert én is lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!