Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek még visszatudom hódítani? Ha igen akkor hogyan? (főleg lányok válasza kéne de ha van valami jó 5leted akkor légyszi Írd meg! )
Jártunk már 4 évig(akkor ő nyomult ami annyit tesz hogy egy csomót beszélgettünk és az addig nekem közömbös lanyba "beleszerettem" úgymond) és be is jött meg minden de valamikor rámunt és szakított velem. Utána megbeszéltük meg minden és mondta hogy legyünk legjobb barátok inkább. Én hülye belementem... Mostmár tudom hogy nem kellett volna de ez van... A múltkor megírtam neki hogy még mindig szeretem és ő mondta (most van túl egy másik kapcsolaton ami kemény egy hónapig tartott) hogy szeretne most egy kis "pihit" de azonkívül én vagyok a legjobb barátja és nem akarja elrontani ezt a "Legjobb Barátságot", viszont utána azt is írta hogy ha a sors úgy akarja akkor összejön. Egyébként nemtudom ezt mire lehet vélni de pl amikor pacsizunk akkor még a "szokásosnál" tovább fogja a kezemet. Ami azért elég fura mert ez olyan mintha odamennék a haveromhoz és egész nap a kezét fognám... Szerintetek még van esélyem visszaszerezni? (Akármit megcsinálnék de azért maradjunk a Földön tehát a kézzel írt levél+ rózsa + személyes átadás menne.)
(mondjuk 10 éves fejjel nem is gondoltom hogy össze fog jönni...egy kicsit korainak tartottam de összejött)
14/F
Szerintem tényleg adj még neki időt. Ha utána elkezd jeleket küldeni, hogy szabad a pálya, akkor hajrá (ilyen esetben el kéne hívni randizni)! De vigyázz, nehogy félreértelmezd, mert akkor oda a barátság. :/
Inkább menj biztosra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!