Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből valami vagy hagynom kénne?
Figyelt kérdés
Akar valamit vagy csak etetni probál?
Napiban írogatunk, van amikor órákat. Ezt mind az alatt hogy tetszik az egyik haveromnak, ami nekem nagyon rosszul esik. Neki probáltam segíteni, de én is kezdtem érzelmeket táplálni a lány felé... egyik este arról kérdeztem, hogy tetszik-e neki a barátom és azt mondta hogy az egy friendzone neki (tudta hogy tetszik neki). Egyértelműen ő is megkérdezett engem hogy na és... ha már így kérded, neked tetszik valaki? Elmondtam neki az érzéseimet és semmit nem válaszolt rá, nem mondott nemet, igent, semmit. Azóta most is beszélünk, de attól félek hogy mindig csak én kezdeményezek, ha ő akkor általábban a házi miatt... Azon gondolkozok hogy csak hagynom kénne az egészet...
2020. ápr. 4. 20:31
1/1 anonim válasza:
A sunnyogás (mert ez valóban az a részéről) mindig egy kikerülés. Szerintem nem fair. Mondja meg ha nem okés. Engedd el. Amúgy is jobban oda vannak a csajok azért amiért küzdeni kell mint ami készen jön. Majd ha lesz más aki bejön és összejössz vele hirtelen rád fog írni. Amúgy meg bátran ismerkedj. Nem kell parázni a koptatás stb miatt. Amúgy a sok duma könnyen viszi el az embert a barát zónába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!