Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt?
Már 1,5 éve szakítottunk a barátommal viszont azóta megy ez az ide oda játszadozás, hol kibékülünk és jóban leszünk 1-2 hónapra hol összeveszünk és akkor megint nem beszélünk 1-2hónapig
Most megint jóba voltunk rengeteget beszéltünk minden nap de nem úgy mint CSAK barátok...
Aztán egyik nap csinált egy olyan dolgot amivel nagyon megbántott és tudta nagyon jól hogy nem szeretem ha más lányokat küldözget nekem de mégis megtette persze véletlenül...
Bocsánatot kért érte de nekem már ez nagyon sok volt mert nem egyszer csinálta már ezt velem hanem sokadjára így nem tudtam neki igazán mit irni erre.
Pár napja raktam ki egy képet instára és erre kikövetett és nem értem hogy miért,nem tettem ellene semmi rosszat
Aztán írtam neki de arra sem méltat hogy megnézze...
20L
Szerintem kerüld a srácot! Egyáltalán nem megbízható. Hagyd abba vele a beszélgetést, ne reagálj az üzenetére és hivására. Ha nagyon zaklat, tiltsd. Hadd lássa, hogy te nélküle is ugyanúgy (sőt jobban) megvagy! :)
Nálam bevált. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!