Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért csinálta ezt?
Van egy fiú, akivel nagyon jó barátok vagyunk, elsőszámú bizalmasaként tekint rám, én meg persze többet szeretnék, de ezt senki nem tudja.
Egyik alkalommal, amikor elmentünk inni, kicsit már “jól voltam” és nem igazán figyeltem magamra, a ruhám felül lejjebb csúszott a kelleténél (ilyen vall nélküli felső), de túlságosan azért mem.
Barátnőmmel és ezzel a fiúval álltunk épp a pultnál, amikor ő feljebb húzta a felsőm tetejét és rám mosolygott, én meg csak nevettem és azt mondtam, hogy hupsz.
Először arra gondoltam, hogy ez milyen cuki kis védelmező gesztus volt tőle, aztán meg arra, hogy biztos csak undorodik tőlem és azért csinálta. Szerintetek? Ha annyira durva lett volna, barátnőm úgyis szólt volna.
A fiú 21F én 20L vagyok.
Én a helyedben jelezném neki, hogy többet érzek.
Szerintem ő is.
De ha nem vagy egyértelmű...
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmúú
ú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!