Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nektek is tetszenek a finn,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is tetszenek a finn, svéd, norvég, és a szép osztrák és német lányok?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek mert álltalában kedvesebb és mosolygósabbak, mint a magyar lányok. Ma már itthon eléggé kezdenek p*ostisan viselkedni a lányok (nem bántásnak mondtam, hanem akiket én láttam eléggé csúnyán beszélnek és kezdenek a fiúkra úgy tekinteni mint egy játékra és eléggé bunkók) (akinek nem inge ne vegye magára). Nagyon tetszenek mert sok kösztük a szőke és a kék szemű, meg nagyon de nagyon szépek. Szépek nagyon. Multok láttam egy finn lányt és nagyon szép volt, szép szőke és hmmmmm... Nektek is tetszenek? Voltam kint sokszor Németországban és Ausztriában, rengeteg szép lány volt.

2020. ápr. 1. 21:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%

Hát, van is mire fel bunkónak lennie a magyar lányokra. És nekem tetszenek a dagik.

20/F

2020. ápr. 1. 23:27
 12/25 anonim válasza:
96%

"

A német lányokra bármit lehet mondani, csak nem azt, hogy szépek. A magyar lányok! Na ők szépek"

nem tudom te hol jártál, de a német csajok,nők, asszonyok 95%-a olyan bűn ronda és férfias, ocsmány es paraszt a stílusuk. pláne a bajor rész. (ott élek) nem csodalom, hogy külföldrol importálják már ezt is. ezért is szeretik a kulfoldi nőket, mert sokkal szebbek. a magyarokat messze nem verik az fix.

2020. ápr. 2. 06:21
 13/25 anonim válasza:
jaj bocs az idezetre azt akartam irni, hogy azzal egyetértek, csak az kimaradt az elejéről
2020. ápr. 2. 06:22
 14/25 anonim ***** válasza:
30%

12 te is általánosítasz egy bundeslandból hogy milyen egy 80 milliós ország. Északon jót tett a lengyel és a dán keveredés biztos.

És nem azért importálnak nőt mert olyan szépek, hanem mert házicselédet akarnak, ami egy libbant német nőből sosem lesz. Egy kollégám thai nőt hozott, az sem egy szépség. Egy másik meg magyaroktól hozott feleséget, de jól megszívta, mert a csak pont olyen mint a németek. Munkamániás é nagy a szája.

2020. ápr. 2. 08:50
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de az északiaknál szebb lány nincs, sőt nincs szép nem fehér lány.
2020. ápr. 2. 09:23
 16/25 A kérdező kommentje:
Nálam kizáró ok lehet az ha sötétebb bőrű vagy ha ducibb.
2020. ápr. 2. 14:11
 17/25 anonim ***** válasza:
Szép német nőt még nem láttam, csak osztrákot, bár kinek mi a szép.
2020. ápr. 2. 16:51
 18/25 anonim válasza:
69%

"Északon jót tett a lengyel és a dán keveredés biztos"

na akkor az se tiszta német, hanem kevert. azert nez ki jol. de maguk a rendes nemet nök alapbol rondak. az importra az valoban igaz, hogy soknak csak hazicselednek kellenek, de aki ezt hagyja, na az a nő is hülye...

2020. ápr. 2. 17:57
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

18, ne de ki az aki manapság tiszta német és nem keveredett?

Vagy pl ki tiszta magyar? Szüleim pl nagyon magyarnak vallják magukat, pedig vannak a felmenők közt svábok, olaszok, és magyarok, szlovákok. A tipikus ősmagyarok állítólag alacsony, sötéthajúak, kicsit mongolos beütéssel. Nem sok ilyet látni. Szerintem németek is valahogy így vannak. A 2 világháború eléggé átrendezte a népességet

2020. ápr. 2. 18:05
 20/25 anonim válasza:
60%
Mikor norvégiában tanultam volt onnan sok barátnőm. Nekem kifejezetten tetszenek. És kedvesebbek, hűségesebbek, mint a magyar lányok..
2020. ápr. 2. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!