Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Újra megszerettem, mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra megszerettem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Legelső szerelem volt mindkettőnknek, 2 évig voltunk együtt. Én 14 voltam, ő 16, mikor összejöttünk. Lassan 4 és fél éve szakítottunk, sokáig nem beszéltünk, mert neki volt egy másfél éves kapcsolata, nekem is volt, de nekem rövidebb ideig tartott. Most decemberben szakítottak, megtaláltuk egymást újra, azóta beszélünk, volt közöttünk egy kis összemelegedés is. De mostanában szinte semmit sem beszélünk, és ez bánt. Elmondtam neki, hogy újra megszerettem, lehet, hiba volt, de nem bírtam ki. Ő nem tudom, mit érez, mert szinte semmit sem beszélünk. És hiányzik ő is, és az is, hogy beszéljünk. Mit tegyek?:(

2020. ápr. 1. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Keresd fel és beszélj vele

Nem is reagált semmit a vallonásra?

2020. ápr. 1. 20:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Reagált, de nem viszonozta.
2020. ápr. 1. 21:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor mégis tudod hogy érez

És nem úgy

Szerintem hagyd, ha nem viszonozza akkor nem tudod ezt erőltetni

Sajnálom:(

2020. ápr. 1. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha fiú vagy k*féld meg
2020. ápr. 1. 21:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Lány vagyok -.-
2020. ápr. 1. 21:41
 6/6 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg még egyszer felkeresni, ha nem reagál megint semmit akkor hagyd a fenébe. Ha igazán szeretne vagy érezne valamit irántad megtenne érted bármit. De te voltál vele együtt 2 évig. Meg kellett hogy ismerd azalatt az idő alatt. Nem felejtheted el h milyen volt vele akkor. Ha igazán ismerted akkor most is tudod h mit kell tenni. Megérzés. Szóval egy próbát megér. Egyszer élünk. Ha meg érzed h nem viszonozza, akkor HAGYD. Ha szeretne keresne. (Saját vélemeny)
2020. ápr. 4. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!