Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha újra megszerettem?
Figyelt kérdés
Annyi a történet, hogy 14 éves voltam ő 16 mikor összejöttünk. Első szerelem. 2 évig voltunk együtt, aztán 1 évig még jóban voltunk, de utána meg is szakadt a kapcsolat végleg, én is és ő is találtunk mást. Nekem nem tartott sokáig, de neki másfél évig tartott, kb. 2-3hónapja szakítottak. Decemberben találtuk meg újra egymást, azóta beszélgetünk, találkozunk, amikor csak tudunk (nem Pesten él). És nagyon jól érzem magam mikor vele vagyok, meg mikor beszélünk, és furcsa is hogy mára már úgymond felnőttként találtunk újra egymásra (én 19 vagyok, ő 21). És most hétvégén találkoztunk, eljött velem a szüleimhez mert velük is nagyon jóban van, szerették őt mindig. Együtt aludtunk aznap, össze is melegedtünk kicsit. Lehetséges, hogy lehet ebből újra valami? Én nem bánnám, úgy érzem, hogy jól meglennénk. Csak eléggé zavaros egyelőre mindkettőnknek a dolog.2020. márc. 3. 18:23
1/3 anonim válasza:
Változtatok, értetek. Ha nem csak a testi vonzalom maradt meg, de azonosan is gondolkodtok a dolgokról, akkor nem esélytelen. Mindenesetre szép lenne :)
2/3 anonim válasza:
Ezt ő tudja, nem pedig mi. Szerintem minél előbb tisztázd vele, hogy nehogy később derüljön ki ha esetleg nem akar.
3/3 anonim válasza:
Szerintem vele tisztázd a kapcsolatotokat mert az is kell tudnod, hogy ő mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!