Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Bele tudok újra szeretni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele tudok újra szeretni?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe nagyon beleszerettem még olyan 5 hónapja. 2-3 hónapja elkezdtek jól alakulni a dolgok, egyre jobban megszerettem és úgy vettem észre hogy ő is. Naponta beszélgettünk órákon át, sétáltunk is kettesbe egy jópárszor, és beszélgetéseknél láttam hogy utalgat arra hogy ő is szeret. Egyre jobban megszerettem és már el akartam mondani neki, de kiderült hogy neki bejön egy másik srác. Emiatt kb. 1 hónapja nagyon letört vagyok, viszont sokan mondták hogy még mindig lenne ettől függetlenül esélyem, de mintha kezdenék kiszeretni belőle. Szeretem visszaolvasni a beszélgetéseket, képeket nézni róla de mintha nem érezném azt amit régen és nehéz elképzelni vele a kapcsolatot. Szóval bele lehetne újra ugyan úgy szeretni?
2020. febr. 8. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Fel akarsz ülni az óriáskerékre?

.

Gondolj a francia filozófus mondására:

"Ha kilépsz egy folyóból, majd visszalépsz, már nem ugyanabba folyóba lépsz!"

2020. febr. 8. 17:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy igazából ingadoznak a gondolataim. Úgy értem hogy néha az minden vágyam hogy velem legyen, néha pedig nem.
2020. febr. 8. 17:30
 3/5 anonim ***** válasza:

"Úgy értem hogy néha az minden vágyam hogy velem legyen, néha pedig nem."

Tedd fel magadnak a kérdést:Szeretem? Biztos hogy szeretném?

2020. febr. 8. 20:18
 4/5 A kérdező kommentje:

2. válaszadonak

Erre igen a válasz mindig, de nem értem hogy miért érzem néha úgy hogy nem szeretem. Lehet ez amiatt hogy annyira rosszul esett az hogy más bejön neki? Változni fog ez idővel?

2020. febr. 8. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy kezdesz kiszeretni belőle. Semmi nem lehet már köztetek a lány részéről, mert ha valaki választott két srác közül, akkor a másik bekerült a friendzoneba, ahonnan igen nehéz kijönni.
2020. febr. 10. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!