Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele fogok tudni újra szeretni ezek után?
Szerintem, ha így leültök és meg tudjátok a dolgokat beszélni, és alkalmazkodtok egymás igényeihez stb, akkor sok baj nem lehet. Hogy "bele fogsz-e tudni szeretni újra" erre senki nem tudja előre a választ, de gondolom nem hiába jöttetek újra össze, és mondtad is hogy jól érzed magad vele, ami így együtt mindenképpen pozitívum :)
Hajrá
20/F
Sajnos ebben nincs tapasztalatom ,de a kérésedért megpróbálok valami hasznosat kreálni.
Valami csak volt benne amit nem szerettél és ugyancsak amiért kiszerettél belőle.
Ezt kéne megtalálni ,hogy miért.
Nem voltak programok,nem éreztette ,hogy szeret,bár ezt kétlem a leírtak alapján.
ÉN úgy gondolom az első válaszolóval egyetemben ,hogy a problémát kell megtalálni és megbeszélni ,hogy ezt lehet-e orvosolni ,mert ha megint ellaposodik akkor sajnos az nem lesz ,jó hiába akarjátok.
SAjnos tényleg nem tudok érdemben segíteni ,de az idő biztos kiforrja a dolgokat.
Mindenesetre drukkolok és sok szerencsét. ;)
Erre annyit tudok válaszolni hogy biztos szereted mert kötődsz hozzá.
Próbáljátok meg. Én mit meg nem adnék ha az exemmel újraegpróbálnánk :)
A szerelem egy idő után elmúlik ,és marad a szeretet ,és a ragaszkodás.
Fordítsatok több időt és figyelmet egymásra , töltsetek minél több időt együtt , csináljatok sok szép közös emléket,útközben rá fogsz majd jönni hogy valóban vele szeretnél e lenni, vagy beleszeretsz másba és akkor jössz rá ,hogy nem őt szereted úgy ahogyan azt szereted volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!