Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy már senkit nem fogok úgy szeretni?
Már 2 éve, hogy szakítottunk az exemmel. Elég csúnya szakítás volt.Szakítás után terjesztett rólam valótlan dolgokat stb.. Azóta volt neki egy másfél éves kapcsolata. Én is próbálkoztam más lányokkal de nem sikerült olyan szeretetet, kötődést kialakítani velük amit még iránta érzek. Még mindig nem bírom más lánnyal elképzelni a jövőmet.
Ez változhat? Vagy lehet, hogy én csak egyszer találtam meg a szerelmet?
Szia!
A 4. kapcsolatomban vagyok most benne, és azt a szerelmet amit a legelsővel éreztem senki nem tudta kiváltani. Egyedül a 3. exem iránt éreztem többet valamivel szeretetnél. Nem tudok szerelmes lenni én sem és már úgy állok a dolgokhoz, hogy soha többé nem is leszek.
Különösebben nem zavar, bár szerettem volna megtudni, hogy milyen az a tipikus rózsaszín felhő, ahol minden töretlen és boldog.
Pontosan így vagyok csak nekem egy éve volt a szakítás. Első szerelmem volt. Én is próbáltam mással de kb mindenkire csak barátként nézek.. remélem változni fog, és leszek még szerelmes..
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!