Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki még így érez?
Nem tudom, hogy ez mennyire gyakori, és hogy ez ebben a korban normális e (18 éves vagyok, fiú), de én még egyszer se voltam szerelmes, és SOHA nem is vágytam rá, és egyáltalán a párkapcsolatok nem érdekelnek, nem tudnám úgy elképzelni az éltemet, hogy minfig van mellettem valaki, és azt se, hogy én ettől boldog lennék (ezt ne értsétek félre, nem vagyok depressziós)
Én már alsós korom óta igy vagyok ezzel.
Lelki problèmáim nincsenek, vannaak barátaim, kitűnő tanuló vagyok, szeretek kirándulni, olvasni.
Oké, köszi
Csak en egy ilyen embert se ismerek, aztan azt hittem, hogy ez nagyon ritka
Én örülök annak, hogy ilyen vagyok, nem kell tartanom csalódásoktól, es zavartalanul foglalkozhatok a sajat dolgaimmal.
Amúgy a sors fintora, hogy most valentin napon kaptam meg az első egyesem :(
2 es
En úgy vagyok vele, hogy egyszer se😂😂
Azt hiszem külön fogalmak.
Az aszexuális az a személy, aki nem kívánja a nemi közösüléseket, míg az aromantikus csak a szerelemre nem vágyik, de ettől lehetnek igényei a szexel kapcsolatban.
Leginkább csak angolul vannak ezzel kapcsolatban szövegek a neten, ha érdekel csak írd be az egyik fogalmat a keresőbe és tuti ad ki valamit. (Talán még olyan tesztek is vannak, bár azok nem tűnnek hű de valóságosnak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!