Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki? Érez valamit irántam?
Van egy fiú akinek amúgy van barátnője, viszont a fiú azt mondta csak sajnálatból jár a lánnyal...
Ez a csávó már elég régóta “bókol” nekem, kedves dolgokat mond, ami igazából nagyon aranyos. Dicsérgeti a szőke hajam, illatom, kinézetem. Puszit küld, kacsint és mindig nagyon elragadóan tud rám mosolyogni. Ha összefutunk, mindig meg tud lepni valami kedvessel. A barátnőim szerint csillogó szemekkel néz rám. Ez szerintem fura ahhoz képest hogy van párja. Már majdnem 1 és fél éves kapcsolat, de már többször szakítottak ezalatt. Szerintetek csak én gondolom túl?
Köszönöm a válaszokat!
17/L
Nem tudom, hogy nem lehet érezni a problémát ezzel kapcsolatban.
Nem jönnék vele össze, ugyanis ez a "sajnálatból járok valakivel" dolog k*rv* gáz, és undorító cselekedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!