Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ezek jelek hogy érez irántam valamit?
Az szóbanforgó srác az osztálytársam. Nem sok ideje ismerjük egymást mert ugye most kezdtem a középsulit szóval új osztály új környezet stb.Egy ideje azt vettem észre hogy random stíről és amikor ránézek akkor nem kapja el a tekintetét hanem tovabb néz. Nos tudni illik a srácról hogy nem az a tipikus rossz fiú alkat hanem inkább csendesebb de a humora nagyon jó.Mivel ugye a csendesebb fiúk közé tartozik így azt feltételezné róla az ember hogy nem annyira magabiztos de ha látnátok azt amit én mikor a szemembe néz.......valami irtó jól néz ki ilyenkor és azt vettem észre hogy csak akkor ilyen amikor engem néz. Ez azért már jelenthet valamit nem?!
Egy másik dolog hogy amikor a haverjai ott vannak akkor nagyrészt velük foglalkozik de amikor pl akarok mutatni neki valamit rögtön rám figyel.
Lányok közül is csak velem beszélget a többiekkel nem annyira beszédes.
Szerintetek ezek jelek amiket ő küld hogy lépjek vagy valami mást jelent?
Köszönöm a tippet!
Barátok vagyunk szóval beszédtémát találni nem lesz olyan nehéz....
Köszönöm szépen a tanácsokat!
Próbálom megvalósíani őket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!