Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a beszélgetés azt jelenti hogy ő is úgy érez irántam, ahogy én?
Figyelt kérdés
Beszélgetek egy pasival. 34éves.. én 28..
Kérdésem mint olvastátok fentebb...várom válaszitokat.Még lehet ebből valami?
Én:
Szomorú lennél?😂
Le törölném magam...? 😂
Ha tudsz majd írj :d
Ő:Igen szomorú 😞😂
Én:Nem fogom.törölni.😂
Ő:
Szerencséd mert nadjábol tudom hol laksz meg keresnélek és nagyon ki kapnál. 😂😂😂😂
Én válaszom:Úgyse keresnél😂😂
Ő:Meg lepődnél ha be csöngetnék😂😂😂
Nemtudom hogy csak szórakozni akar ,vagy valóban akar valamit. :D
2019. nov. 19. 20:44
1/5 anonim válasza:
Először is. Mit keresel a tini kategóriában 28 éves létedre?
Másodszor. Mit nem értesz ezen 28 éves létedre? Megakar...ennyi.
2/5 anonim válasza:
Nem bántásból de szerintem ez még bartáság és ércelődés de még lehet belőle valami
4/5 anonim válasza:
Szép próbálkozás, kedves troll kérdező. :) Máskor figyelj oda rá, hogy ne legyen ugyanaz a helyesírási hiba "nálad" és a "másik félnél" is(igekötőkre gondolok). Szinte süt az egészről, hogy ezt a párbeszéded egy ember írta. :) "Nadjából" ennyit tudok hozzáfúzni. ;)
5/5 anonim válasza:
Nem értem mi a jó abban hogy hobbiból kamu kérdéseket gyártasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!