Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit érez? ( többi lent )

Ne támadd le egyből, a lánynak érzelmi kötődés kell egy kapcsolathoz, nem a szex :D
Néha hagyj neki időt, ne irogass neki mindég. Viszont mikor beszéltek mindég érdeklődj felőle, légy udvarias, vicces.
Idővel pedig a barátnőd lesz önszántából :)

Reggelt.
Fuh ez a méretes kreténkedés amit itt sikerült 2 hsz-ben összehozni. :D
1.: Mi ez a "ha magát nem szereti" hülyeség? :) Mert ha valakinek hibás az önképe akkor nem lehet kapcsolata? :D Ez mekkora hülyeség... főleg hogy tini párakpcsolatok kategória... mutass nekem egy tinit akinek helyes önképe van, de tényleg csak egyet...
2.: Egészen konkrétan a kérdező egy büdös szóval nem utalt a szexre. Az már max téged fémjelez ha a "tempó"-ból a dugásra következtetsz. :D
Amúgy mi az hogy önszántából lesz a barátnője? Miért ezt máshogy is lehet? :D Tudtommal illegális csajokat bezárni a péncébe. XD
Kérdező: Ha a legpesszimistább énemet is veszem elő akkor is alsó hangon fontos vagy neki. Hogy milyen értelemben az majd kiderül. Ha kevésbé akarlak kikészíteni akkor: ez azért elég egyértelmű volt a részéről. Miről akar beszélni? Semmiről. Te hívtad el könyörgöm, szimplán találkoztok aztán csináltok valamit kétlem hogy konkrét válasszal érkezne, már csak azért sem mert épp ő mondta hogy lassítsatok.
Az 1. agymenésével szemben: Nem tudom hogy 3 hónap után mennyire ismered [ennyi idő után azért én általában már jól kiigazodok valakin] de elméletileg bőven lenned kellene olyan helyzetben hogy helyre rakd az önértékelését [vagy legalábbis rávilágíts arra hogy amit ő lát magából és amit te látsz belőle az köszönő viszonyban sincs egymással] -> problem solved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!