Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy pasi inkább magas legyen és vékony vagy alacsony és izmos?
Igazából az nekem tökmindegy milyen magas, mivel én nagyon pici vagyok, tehát nálam szinte biztos, hogy magasabb.
A nagyon izmos testalkat pedig nekem annyira nem jön be, szóval inkább legyen a magas vékony.
Van, akit zavar, ha a pasi alacsonyabb, de erre sincs recept.
Mindig azt hittem, a magas és vékony a zsánerem. A férjem is 15 cm-el magasabb volt nálam, de elhagyott. A pasim olyan magas, mint én, csupa izom és nagyon jól összeillünk.
Szóval egyértek a 10-essel.
Gyerekek!
Nem mindegy melyik milyen magas? Azt kell elfogadni, hogy vizszintes koordináta rendszetrben értelmezzük a dolgokat, akkor az origo nem a talpatoknál van, hanem ahol a lábatok összefut.Onnan indul minden kifele!!Világos??
Ezért van mindenféle variácio az életben.
A többi csak duma!!
Attól függ kinek mi a magas. Én 180 centi vagyok, barátnőm 155...
Neki lehet már egy 165 centis pasi is magasnak számít(, most bunkó leszek), de én azt a pasit körberöhögném, ha tőlem akarna valamit (csak a magasság alapján).
Also, nem igazán vagyok oda az "akkora a karja mint a feje" izmos pasikért + jelenleg egy magas vékony srác jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!