Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy pasi inkább magas legyen és vékony vagy alacsony és izmos?
Figyelt kérdés
2020. márc. 28. 17:38
1/22 anonim válasza:
Ami neked magas, lehet másnak nem az.
2/22 anonim válasza:
Egyiknél sem lenne meg a biztonságérzetem. De inkább magas, és vékony. A testen lehet változtatni, de a magasságon nem.
3/22 anonim válasza:
Szerintem nem ezen múlik de a lányok általában azt szeretik jobban ha a fiú magasabb náluk
4/22 anonim válasza:
Magas, és izmos legyen.. Bár mondjuk én a magas mackós típusú srácokért vagyok oda
19/N
5/22 anonim válasza:
190cm vagyok, 94 kg.
Ezt azért írom le hátha így 8884524 levelem jön.
DE komolyan: Hidd el, nem ezen múlik. Valóban vannak rendkívül alacsony férfiak-165 cm alatt- de nem ez a mindennapi.
Ma már magasnak mondják a 175 cm -es fiúkat is. A legtöbb lány 170 alatt van, szóval nem nehéz magasabbnak lenni.
6/22 anonim válasza:
Te sűrűn látsz embereket?
Sok 170 feletti csaj van, csak megsúgom
7/22 anonim válasza:
Sűrűn látok, azért írom, hogy a legtöbb. Az átlagmagasság a nőknek 164 cm, csak megsúgom.
8/22 anonim válasza:
Alacsony és izmos. Az alacsony azt olyan 168-170cm körül értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!