Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HimeragiYukina kérdése:
Miért zavar ennyire a múltja és az exe?
Figyelt kérdés
4 hónapja vagyok egy sráccal, 20 évesek vagyunk mindketten. Először hagyta ott a családi fészket és rávette magát miattam, hogy otthagyja a szüleit. Szépen meg vagyunk es szeretjük egymást, valahogy mégsem tudom kiverni a fejemből az exét. Nagyon önbizalomhiányos vagyok, tele komplexusokkal. Kérlek ne anyázzatok! Nem vagyok buta lány, csak elkeseredett, mert ez teljesen rámegy az alapból jól működő kapcsolatunkra. Hétfőtől pedig a kollégám lesz a csaj. Megfogok őrülni.2020. márc. 22. 05:40
1/6 anonim válasza:
Igen ez a baja sok nőnek! Feleselegesen genereálják a vitát, feszültséget hülyeséggel. Menj el és keress egy pszichológust! Élből nem jönnék össze ilyen lánnyal, mert zavarna, hogy állandóan, most ilyen komplexusom van nem akarom, most olyan most azt nem.
2/6 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy téged választott, téged szeret, veled van nem azzal a másik lánnyal. Ennél többet nem tud tenni érted a fiú, viszont te tönkre tudod tenni ezzel a kapcsolatotokat.
3/6 anonim válasza:
Mit zavar az exe? Nem véletlen az exe, nem véletlen jöttettek össze. Nagyon unszimpatikusam az ilyen nők, mint amilyen te is vagy. Megmérgezi a kapcsolatot ez a hiszti.
4/6 A kérdező kommentje:
Az élből össze se jönnek ilyen lánnyal... Kicsit erősnek tartom. Emellett rengeteg jó tulajdonságom van. Gondoskodó vagyok, törődő, házias, egyáltalán nem kicsapongó. Van egy betegségem, ami igen rám nyomja a bélyeget, tudom nekem kell ezt lezongorázni, de nem hiszem, hogy ettől ne élhetnék teljes életet és mindenkitől elutasítást kéne kapnom.
2020. márc. 22. 17:50
5/6 anonim válasza:
Lehet ezer jó tulajdonságod is, ha megmérgezed a kapcsolatot azzal, hogy Neked ezba bajod meg hasonlítgatod magadat a másik lányhoz. Ha egészséges kapcsolatot akarsz befejezed ezt a hülyeséget és elfogadod, hogy a párod most veled van és nem az exével. Ha viszont ez nem megy, sem baj, csak akkor zárd le ezt a kapcsolatot. Engem nagyon zavarna, ha valakit 0-24ben pátyolgatni kellene, hogy persze te vagy a jobb, te vagy a minden stb. Természetesen nem vagyok érzéketlen, ha van párom szoktam bókolni, dícsérni, de nem nonstop teszem, hogy belemászok a képébe.
6/6 anonim válasza:
Valahogy pedig bele kell törődnöd hogy vannak nálad jobbak,(szebb,okosabb..) mindenkinél van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!