Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem a barátnőmmel és mégis zavar a múltja. ötletek?
Összejöttem egy lánnyal akinek zavar a múltja. Sokszor intim dolgokkal viccelődünk és egyszer csak szóba jött, hogy az előző paliját lesz*pta és, hogy ő alapból lenyeli. Nos ezt amikor leírta akkor így a vérnyomásom 180-ra felugrott és eszméletlen állapotba kerültem. A barátnőmet eléggé megijesztette az, hogy így látott. Féltékeny nem vagyok mert tudom, hogy most velem van ő helyette. Az is vicces, hogy ezek a dolgok még csak most jönnek elő, hogy összejöttem vele.
Én 18 vagyok míg ő 15. Nem lehet, hogy azért zavar annyira mert az életkora alapján arra következtettem, hogy őt még úgymond nem szippantotta be a mai világ és még szűz illetve új neki ez a dolog?
Próbáltam szakítani többször is de nem tudom elveszíteni. Fáj együtt lenni vele de elveszíteni se akarom. Ötletek? Akárhányszor megbeszéltem vele vita lett a vége. Nagyon szeretem de valahogy nem tudom elfogadni. Válaszokat köszönöm!
Számomra elég nevetséges a dolog - mármint a túlzott reakciód -, mivel egy 15 éves lányról és egy 18 éves fiúról van szó.
Ez már csak akkor lenne "nagyszerűbb", ha te már aktív nemi életet élnél, és így akadnál ki rajta. Nos, az aztán fantasztikus lenne.
"Én 18 vagyok míg ő 15. Nem lehet, hogy azért zavar annyira mert az életkora alapján arra következtettem, hogy őt még úgymond nem szippantotta be a mai világ és még szűz illetve új neki ez a dolog? "
Ez a kedvenc részem. 18 éves létedre Te akadsz ki azon, hogy a barátnődnek nemi élete van, holott 100000%, hogy Te hamarost akarnál tőle többet is, mint csókot. Nonszensz.
Istenem, te baromállat.
Majd én szopatom a csajt, ha te ekkora taknyos hülyegyerek vagy
Ez egy olyan dolog, hogy én is azért ismerkedtem vele meg mert azt hittem, hogy ő másabb mint a többi. Már nagyon sokszor mondtam neki, hogy ne hozza elő a múltját de csak előhozza.
Volt már barátnőm előtte de őnáluk ez a dolog nem zavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!