Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Whalala_Yo kérdése:
Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Exemmel 3 eves kapcsolat után kibékültem az elmúlt 3 hónapra viszont a hétvégén történtek után nrm tudom vele folytatni. Szülinap volt ahol volt iskolatársaimmal ünnepeltünk aminek a v3gére ott megjelent az a lány is aki ötödikes koromtól fogva tetszik. Közel reggelre elég szép állapotig jutottunk el mindketten alkohol hatására aminek a vége az lett hogy elkezdtünk lelki történéseket mesélni stb stb, majd megöleltem hogy megnyugtassam mire beleszívott a nyakamba. Én hátráltam hisz szerettem a barátnőm. Ezért bocsánatot is kért. Ezek után még társalogtunk egy darabig majd haza kisértem kézen fogva hisz nagyon félős és ezzel is segíteni akartam (akkor még mint baráti kéz). Mire az otthonáig jutottunk ismét megpróbált beleszívni a nyakamba amikor elhúzódtam elég csók pillanat alakult ki amire vágytam, de nem tettem meg hisz a hűség az első. Másnap reggel maradandó nyomokkal ébredtem fel, de nem mehettem át akkori barátnőmhöz hisz nyilván többet képzelt volna bele. Összevesztünk (volt azt megelőző vita tárgy, az hogy elaludtam arról hogy átmenjek az csak ha a tortán). Akkor szakítottam vele hisz bűntudatom olt hisz nem tudathattam vele ezeket mert alaphangon depressziós lány így volt egyéb kifogásom. Azóta a nxakszívós lány mintha elfelejtettnek tekintené a történteket. Úgy érzem hogy felnyitotta a szemem arról hogy még mindig mit érzek iránta. Próbáltam vele chaten beszélni, de semmire se lyukadtam ki, nagyon zárkózott volt. Nem akarok vele kapcsolatot, hisz idősebb, szebb, okosabb. De mégis megnyugtatna ha hallanék felőle. Engedjem el, vagy várjak a személ, es pillanatra? 19f 20l
2020. márc. 17. 01:14
1/2 anonim válasza:
Szerintem csak berúgtatok, és emiatt hangulatba került a volt osztálytársad, aztán akart még valamit az estére.
Ha nem akar beszélni veled, valószínűleg nem akar semmi többet egy esti kalandnál.
Jól tetted, hogy nem csináltatok semmit.
3 év rengeteg idő, én csak emiatt nem hagynám ott a barátnőmet.
Elmesélném neki, ami történt, bocsánatot, esetleg időt kérnék. Ha mindent elmondasz őszintén, és nem érti meg, akkor érdemes volt szakítani.
2020. márc. 17. 02:04
2/2 A kérdező kommentje:
Nem olyan lány aki szórakozást keresett volna, 20 évesen még szűz. Túl okos ahoz hogy ilyen kalandokba belerohanjon. Aznap este meg mondta hogy eloszor csinalt ilyet, ne haragudjak ra (pedig eleg bulizos lany)
Nem ertene meg ezt a szituaciot. Sajnis tul jol ismerem amilyen makacs, annyira kepzelne bele barmi mast. Ha en nem szakitok ugy higy ne fajjon neki, ugy fog hogy ongyilkossagi hajlama van nagyjabol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!