Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mi tévő legyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
A baratnőm azt vagta a fejemhez hogy egy semmire való vagyok egy élletelen. Hogy miért? Mert egyszerüen nincs munkam . Nem vesznek fel sehovásem probalkozok de semmi. És ezért öszevesztünk. Odáig húzódott ez a dolog hogy szakitotunk. És pár napra rá probáltam volna helyre hozni a dolgokat ezt mondta nem vagyok nem vagyok rád kiváncsi hadj nyugodalmat, undorodok tőled. Pedig én mindig minden jóval meg ajándékoztam és jól bantam vele. Nagyon, nagyon, szeretem és fáj ahogy viselkedett velem nem tudom túl tenni magam rajta...mit tegyek ??
2020. febr. 15. 06:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

2 lehetőség van.

1. Ez nem a teljes story, nem ismerjük a másik fél álláspontját.

2. Golddigger

2020. febr. 15. 08:03
 2/2 anonim ***** válasza:
32%
Szerzett valaki mast, ez csak ocska kifogas, h elhagyhasson.
2020. febr. 15. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!