Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is vágyik a szerelem érzésére?
Figyelt kérdés
Néha annyira szeretnék szerelmes lenni, egyszerűen vágyok rá. Még néha akkor is, ha aktuálisan nem is akarok barátnőt. Mással is van ilyen, hogy egyszerűen szerelemre vágyik? Akarja érezni ezt az érzést?
Én is így vagyok vele, nem is konkrét társa vágyom, csak arra, hogy szerethessek és szeressenek🙋🏼♀️ 17/L
2020. márc. 15. 23:19
2/12 A kérdező kommentje:
Ez de ari :)
Kb én is ilyesmire gondoltam :)
2020. márc. 15. 23:21
3/12 anonim válasza:
Kitartás, ki tudja mikor jön szembe életed szerelme:) #1 válaszoló voltam
2020. márc. 15. 23:27
4/12 anonim válasza:
Nem. Felesleges.
2020. márc. 15. 23:46
5/12 anonim válasza:
Semmire nem jó ,ha viszonzatlan.6 éve nem vagyok az
2020. márc. 16. 01:26
6/12 anonim válasza:
Én is nagyon vágyom, bár mondhatni inkább az igazit várom, aki még nem jött el. 16/l
2020. márc. 16. 09:24
7/12 exelant válasza:
Én is arra vágynék nőként, legalábbis, hogy a szex mellett ez az érzés is benne legyen a levegőben, de a férfiak 99,99%-as a szexen kívül , maximum a barátság extrákkal megnevezésen, vagy könnyed , laza kapcsolaton kívül többet nem akar egy nőtől, így hogy lesz e ez még az életemben, hogy szerelmesek is legyünk egymásba egy férfival, nem tudom. Ezekkel a címszavakkal kikötött kapcsolatokat a férfiak zöme már az ismerkedés elején kiköti, le is zárva a lehetőségét, hogy esetleg később ebből legyen is valamivel több, mint ezek. Ha nyitva lenne hagyva a kérdés, én is gy állnék hozzá a témához, de ha ezek ki vannak kötve, akkor ehhez igazodom lelkileg. Aztán persze az ilyeneknek elég hamar vége is van kapcsolatként, ahol semmi érzelem nincs.
2020. márc. 16. 11:16
8/12 anonim válasza:
Ez szomoru 7-es.
2020. márc. 16. 11:28
9/12 anonim válasza:
Jó ezt így olvasni, főleg azért mert nem lány vagyok és látom hogy azért azon az oldalon még igény csak van rá:)
A szomorú az, hogy ahogy egyre idősödök rá kell jönnöm, hogy amit 12-14 éve mondott az akkor 18-19 év körüli ismerősöm (kb 10 éves lehettem), hogy neki azért van 16-7 éves barátnője mert ők még hisznek a szerelemben.. és ez tényleg így van. Nagyon szomorú, hogy kinövik sokan a hitet és a vágyat eziránt.
2020. márc. 16. 12:06
10/12 A kérdező kommentje:
Én is ezért szeretem a fiatalabb lányokat (22 vagyok). De külsőre meg viselkedésre az idősebb nők jönnek be. Szóval így azért kicsit nehéz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!