Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön össze senkivel?
Nem tudom mit rontok el mindig. Négy éve volt egy fél éves kapcsolatom, azóta pedig egy sem. Voltak alakulóim, de mindnek vege lett. Egytol egyig mindnek 1-2 honapra ra lett hosszutavu kapcsolata, es en mar kezdem nagyon rosszul erezni magam. Exemnek a harmadik hosszu kapcsolata kezdodik, minden baratnomnek baratomnak van valakije, en meg hiaba megyek randizni, hiaba csinalok barmit. En csak szeretnem, hogy valaki velem is ugy torodjon, mint baratnoimmel. Mint minden normalis kapcsolatban. Tok jol erzik magukat, meg mondjak, hogy varjak stb., de sosem vezet jora, sosem jon ossze a dolog senkivel. Alapbol nincs rossz, mergelodo termeszetem, jokat szoktak rolam mondani, de megis ez van.... en csak szeretnek vegre mar megpihenni kicsit..
Mit tehetnék? Ugy erzem, hogy toszta szerencsetlen vagyok...
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!