Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön össze senkivel? Kicsit magányos vagyok mostanában
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem kellek senkinek.
L
2019. júl. 23. 18:48
1/9 anonim válasza:
Van valami oka, amiért nem, vagy egyszerűen csak eltűnnek? Utóbbit én is tapasztalom.
2/9 anonim válasza:
Szerinted ennyiből megtudjuk mondani, hogy mi a gond?
3/9 A kérdező kommentje:
Is-is..nagyrészt sejtem az okot,de olyan is van, hogy szimplán eltűnnek.
2019. júl. 23. 19:20
4/9 anonim válasza:
Nem kell aggódnod most, hogy ezt kiírtad privátban biztosan lesz pár potenciális jelölt ;)
5/9 anonim válasza:
Lehet mert ronda vagy, vagy mert kiállhatatlan a személyiséged, vagy mindkettő egyszerre
6/9 anonim válasza:
Nem vagyok jós. De ha kicsit beszélgetünk akkor már talán tudok értelmes választ adni,ha a stílusoddal van baj.
7/9 anonim válasza:
Hát, mostanság nem nagyon beszélek senkivel, ha van kedved írni írhatunk.
20/f
8/9 anonim válasza:
Legyél türelmes, lehet, hogy a sorsodban még nem érkezett ennek el az ideje. Érezd magad méltónak, hogy legyen párkapcsolatod; jobb lesz a kisugárzásod is. Szeresd magad; keresd meg a jótulajdonságaidat. pl kedves, empatikus, jószívű, segítőkész, becsületes, mittomén.
9/9 anonim válasza:
Én is így vagyok csak fiúként. Szexmániás vagyok az a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!