Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam neki hogy crusholom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki hogy crusholom?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác, már ismerem egy ideje, közös baráti társaság végett találkoztunk 2x. Az utóbbi időben sokat beszélgettem vele, minden reggel rámír és kérdezi mikor érek haza, hogy beszélhessünk. Van hogy ír cuki dolgokat amitől úgy érzem hogy talán én is érdeklem őt, de aztán van hogy olyat mond amitől mégis friendzoneba érzem magam. Szóval a lényeg nem tudom eldönteni ő hogy érez. Szerintetek érdemes elmondanom neki, vagy inkább hagyjam? Félek, hogy erre rámehet a barátságunk, nem szeretném elrontani...

Válaszokat előre is köszönöm!

2020. márc. 9. 22:42
 1/6 Thispain ***** válasza:
89%
Szerintem nem chrus-olod(ütközöl vele) elég erősen, ha eddig nem érezte meg.
2020. márc. 9. 22:56
 2/6 lencsefőzelék ***** válasza:
85%

* közös baráti társaság miatt találkoztunk

Végett = valami céljából

2020. márc. 10. 01:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy "crusholom"? Magyarul nem lehetne írni? :D
2020. márc. 10. 04:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Olyan jó, hogy egy egyszerű angol szót, szét csicskítanak a tinik 😂😂😂

Jó volna utána olvasni :)

2020. márc. 10. 07:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Zúzod? :D

Ilyet idiota tini dolog elmondani. Normalis emberek ugy kezelik a szitut, hogy elhivjak a masikat kettesben talizni, es megnezik hogy mi alakul ki belole. A szerelmi vallomasokat nyeld le orokre, senki nem kivancsi ra, es csak remiszto.

2020. márc. 10. 08:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Crush, friendzone, gyönyörű magyar szavak 🤔
2020. ápr. 3. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!