Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam-e a fiúnak h szeretem?
Már annyira rossz érzés ez a bizonytalanság, hogy úgy gondoltam, most már ideje bevallanom. Csak hogy arra nem lennék képes, hogy odamenjek. Arra gondoltam, írok egy levelet (névtelenül), hátha akkor kíváncsi lesz és engem is megkérdez. Szerintetek ez rossz ötlet?
16/L
Szerintem igen, ha megkérdez például, hogy "szerinted ki írta?" vagy hogy "te írtad" ravagod hogy te voltál? Szerintem egyszerűen mondd el neki vagy céloz rá üzenetekben, jobb ötletem nincs. A fiú kéne lépjen.
Remélem tudtam segiteni:/
3 én az olyan csajokat néztem le, mint te vagy, aki facebookon csak likeolgat, meg követget instán, személyesen meg hebeg, habog és megszólalni is képtelen annyira zavarban van... Az már egyértelmű, hogy bejövök neki, de ha ő is bejön nekem, akkor sem jönnek össze egy ilyen életképtelen lánnyal... Őszintén az érzésekről beszélni nem csöpögős. Neked még nem hogy párkapcsolatod, de kutyád sincs szerintem, és romantikát az amerikai filmekben láttál! Jó lájkolgatást drága, majd mosolyogunk egy jót a haverokkal rajtad.... lájkolgatás, mi?
Nehogy lájkolgass kérdező...
3-as: Szerintem kicsit félreérted a helyzetet. Közös baráti körünk által ismerem, szóval tökéletesen tisztában van vele, hogy ki vagyok. Nyilván szoktunk beszélgetni is, nem szoktam csak úgy bambán ácsorogni mellette. :)
Az igaz viszont, hogy neten nem beszélünk sokat, csak néha.
Amúgy soha nem posztol semmit, így nem is tudnám belájkolni.
Egyébként köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!