Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerintetek elmondjam neki mit érzek, vagy hagyjam, hogy ő jöjjön rá?
Figyelt kérdés
Van egy srác, lassan 8 éve legjobb barátok vagyunk, de az utóbbi időben mindketten elkezdtünk többet érezni a másik iránt. Ő viszont próbálja elfolytani magában, és már nem is nyílik meg nekem ebben a témában, mint eddig. Én viszont próbálom egyre jobban a tudtára adni kisebb jelekkel, de nem futok utána meg semmi, csak próbálom a tudtára adni, hogy ez nem egyoldalú, amit ő érez.2020. febr. 29. 21:06
1/4 anonim válasza:
Gyerekes ez a titokzatoskodós játék...
2/4 anonim válasza:
Én anno így rontottam el egy alakulóban levő kapcsolatot. A srác végül megunta ezt az egyhelyben tipegést és talált mást. Szerintem mondd el neki.
3/4 anonim válasza:
Mennyire vagy biztos az ő érzéseiben? Ha tévedsz, egy nyolc éves barátságot tehetsz tönkre, ha vallasz. A férfiak nehezen dolgozzák fel az ilyet.
4/4 anonim válasza:
Jobb szerintemm ha elmondod neki. Viszont ha talàl is magának valakit mert (nem merted neki elmondani mit èrzel) akkor sem katasztrófa ha ő is erős èrzèseket èrez irántad akkor ugy is szakitani fognak. Nem fog tudni ugy egy lányal lenni hogy közben nem őt szereti. Èrezni fogja hogy èrti ugy meg mint ahogy te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!