Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán nem kéne kedvelnem őt?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy nemrég elkezdett érdekelni engem egy fiú. Néha beszélünk személyesen, ha úgy adódik. Úgy érzem kedvelem.
De kiderült, hogy barátnőm szerelmes belé, a másik pedig szintén kedveli. Most kicsit össze vagyok zavarodva, és úgy érzem rossz, hogy kedvelem.
Tudom milyen az, ha a barátnődet kedveli az akit kedvelsz, mert velem ez megtörtént. Nem szeretném, ha ő is ezt érezné, mert én magam alatt voltam eléggé.
Tudnátok segíteni kérlek... :))
2020. febr. 23. 16:56
1/2 anonim válasza:
Engedd el és inkább távolabbról ismerkedj. Akkor nem lesz ilyen probléma.
2/2 anonim válasza:
Mehet az édeshármas a sráccal és a barinőddel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!