Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a lanyt nem ertem egyik percbe tokre normaris beszelgetuk nevetünk egy talan kicsit bejon szerintetek?
Figyelt kérdés
de haverom szerermes bele igy semmi komolyat nem akarok tole egyszer oran hoszasan nezet tobbszoris es egyszer ora kozepen felkialt nem teged neztelk xd aztan elkezdet beszelni egy csakorol hogy milyen ronda meg nalam is nem viccelt kb ovi ota ismerem nem sertotem meg mert volt egy iskola buli es akor is nezet es mondot valamit a baratnojinek szerintetek?2020. febr. 6. 13:24
2/8 Stark2000 válasza:
Szerintem fogalmazd meg a kérdésed, mert őszintén nem tudom mire kéne válaszoljak. :D
3/8 anonim válasza:
Amíg ennyi vesszőt használsz nagyon gyenge fogalmazás közben, milyen választ vársz?
.
"mondot valamit a baratnojinek szerintetek?"
Ha már tőlünk kérded, szerintem nem mondott semmit.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem az a kerdes h mit mondot hanem miert ilyen ?
2020. febr. 6. 16:12
5/8 anonim válasza:
Szóval az van hogy bejösz a fiúnak? :/
6/8 A kérdező kommentje:
Az a fiu egy lany de inkab leirom meg1×
2020. febr. 6. 16:29
7/8 A kérdező kommentje:
Van y lany egy kicsit teszik beszelgetuk , nevetuk volt amikor volt koztuk kis konfilktus ez a lany azt mondta hogy ronda vagyok nem viccelt pedig sokszor nezetram es meg volt az iskola buli ak latam mondot valamit a barat nojinek aztan hosszasan nezet majd ora kozepen megint nezet en is ra neztem es felkialtot nwm teged neztelek mi vélemenyetek bejovok neki , vagy nem tudom bocs rosszul fogalmasztam
2020. febr. 6. 19:58
8/8 anonim válasza:
Késő van, én ezt fáradt vagyok értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!