Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy senki sem vesz észre?
Figyelt kérdés
Most 18 vagyok és szeretnék valakit akivel akár csak jó barátok is lehetnénk.
Középsuliban vagyok annyi a lány mint égen a csillag és egyik sem akar velem beszélgetni sem.
Akik tőlem másabbak,mondjuk módosabbak vagy merészebbek,azoknak persze mindig van barátnőjük.
Velem van a baj?
Itt adjam fel?
2020. febr. 18. 06:18
1/4 anonim válasza:
Nem nekik kell észrevenni téged! A sült galamb többnyire nem repül senki szájába!
2/4 anonim válasza:
Próbálkozz tovább szerintem :D
És majd kitapasztalod, hogy milyen lányok azok, akik szóba állnának veled, vagy ha vannak haverjaid akkor esetleg még tőlük kérj tanácsot.
3/4 anonim válasza:
Nálunk kötelező volt hogy 1 lány 1 fiú üljön együtt és havonta volt csere véletlenszerűen szóval 1-2 kapcsolatot ki lehetett alakítani. Amíg ez nem volt kb ugyan így voltam mint te. Igen én feladnám, de csak mert én nem érzem szükségesnek, hogy barátnőm legyen. ( egy elég volt belőle egy időre ). Ha te szeretnél akkor tényleg fel kell mutatnod valamit, hogy létezel :D
4/4 A kérdező kommentje:
Ja... Majd odaadom egy lánynak az egész ösztöndíjam és talán foglalkozni fog velem?
Na nem!
Inkább jobb lesz barátnő nélkül!😂
2020. febr. 18. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!