Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék nyugodtabb körülötte?
Figyelt kérdés
Van egy fiú az évfolyamból akibe elég rendesen beleestem.
1 hete próbálok vele beszélgetni, de csak odáig jutottam hogy bökdösöm az oldalát/arcát.
Tegnap megpróbáltam tényleg beszélgetni, de végül csak ott álltam előtte, nem kaptam levegőt, bocsánatot kértem és elmentem.
Egyre kellemetlenebbnek érzem amit csinálok, de nagyon szeretnék legalább baráti viszonyba kerülni vele.
Tippek hogy jobban fel tudjak oldódni?
2020. febr. 14. 00:39
1/2 anonim válasza:
Esetleg próbálj nem kettesben lenni vele, hanem valakivel még akivel közösen jóban vagytok, úgy hátha jobban ellazulsz te is.
2/2 anonim válasza:
Barátkozz össze a haverjaival és szivárogj be észrevétlenül a baráti társaságába, ha sokat lesztek együtt, egy idő után feloldódsz. 17/L
U.i.: Ne bökdösd az arcát szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!