Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Veletek volt már olyan hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már olyan hogy egy olyan emberbe szerettetek bele akit előtte utáltatok? Lett belőle valami? Szívesen hallgatnék ilyen történeteket.

Figyelt kérdés
2020. febr. 9. 19:21
 1/3 2A8nzPpmsucv válasza:
100%
Én annó 9.ben nagyon rosszban voltam egy lánnyal, mert úgy gondoltam, hogy pofátlan az ahogyan ő viselkedik. Egyszer egy magyarórán együtt kellett elemeznünk a legyek ura című könyvet. Megbeszéltük, hogy egyikünknek sincs kedve ezt a hülyeséget csinálnia ezért elkeztünk beszélgetni. óra végére rájöttem, hogy nem is külömbözünk annyira mint én azt előtte gondoltam.úgy döntöttem elhívom beszélgetni és sétálgatni a Margit-Szigetre. Egy gönyörű napsütéses tavaszi délután volt az a nap ezért nagyon szerencsésnek éreztem magam. 3-4 órán át beszélgettünk és vegül elcsattant az első csók. Úgy döntöttünk nem mondjuk el az osztálynak ugyanis tudták, hogy volt egy ellentét a kettőnk között. Végül fokozatosan eljátszottuk az iskolában, hogy "kibékültünk", majd bejelentettük. Azóta eltelt 3 év és még mindig együtt vagyunk
2020. febr. 9. 20:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Aww, ez annyira aranyos kedves 1-es.

Nekem ilyen baráti ügyileg volt. Először utáltuk egymást, majd egyik osztálykiránduláson nem jutott pont kettőnknek hely, emiatt egymás mellé ültettek. Egy ideig nem szóltunk egy szót se, de végül nagy beszélgetésbe kezdtünk, azért mert ő egy olyan zenét hallgatott, ami az én egyik kedvencem. (kihallatszódott a füleséből a zene)

Azóta rájöttünk, hogy úgy utáltuk egymást, hogy azt se tudtuk, hogy ki kicsoda és mi fán termett.

2020. febr. 9. 23:42
 3/3 anonim válasza:
100%
Úristen de aranyosak 😍
2020. febr. 21. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!