Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok írni első csók történeteket? 😍
Középső csoportos voltam. Óvodai táborban voltunk. Fogadtunk a lányokkal, hogy nem merem megcsókolni egyikőjüket sem. Felmásztam az emeletes ágyra és szájon pusziltam a fekete hajú kék szeműt. Még egy nyalókát is nyertem.
"Kort is tej."
16 evesek voltunk,legjobb haverommal egy uveg vodka utan probaltunk epp hazajutni,amikor o leszolitott par 20eves csajt.
Gondolom azt nem kell jeleznem hogy a szepseg tavol allt toluk,de tolunk meg a jozansag akkor epp,szoval haverom nekiesett az egyiknek.en annyira azert nem voltam kesz,igy illedelmesen megkerdeztem a masiktol,hogy nem smarolunk mi is?ez ment fel oraig,aztan hazarancigaltam a haveromat.
Igy visszagondolva vicces sztori,de lehet nem erre kellett volna elpazarolni az alkalmat.bar az is hozzatartozik,hogyha varnek a tokeletes szemelyre,akkor meg most nem csokoloztam volna :D 19/f
Igazából szerintem a második, harmadik vagy akár negyedik emberrel is ugysn olyan az első csók.
Ha tényleg kívánod, akkor vele is olyan lehet, mintha ő lenne az első :)
A legelsőnél 15 voltam, pár haver átjött nálunk, mert szüleim elmentek és egyedül nem akartam lenni, és a csávónak már évek óta tetszettem, és hát monsjuk bevallom nem akartam tőle semmit, mégis úgy gondoltam próbáljuk meg, mert mindenki annyira mondta, hogy milyen jó pár lennénk. Hát nem volt valami nagy élmény.(itt a fiú 17 volt)
A második fiúval nyáron volt, ő a gyerekkori szerelmem volt. Ültünk ketten, beszélgettünk, és megcsókolt. (Ez a fiú is 17 volt)
A harmadik (eddig a legjobb) tó parton voltunk, este volt már, elmentünk sétálni a többiektől messze. És megálltunk. Megölelt rám nézett, odahajolt, és megcsókolt.(ő 18 volt akkor)
16/l
Szerintem minden csók lehet ugyan olyan mint az első:) viszont vannak ismerőseim akik minden péntek este a buliban más csávóval smárolnak, ez nem normális szerintem. Olyannal tedd meg, aki iránt érzel valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!