Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ennek lehet köze...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ennek lehet köze hozzá?

Figyelt kérdés

Van most egy barátom akivel nagyon szeretjük egymást és bármit megtennénk egymásért. Viszont anyának az nem tetszik hogy előttem sok csajjal volt és sokat járt bulikba ahol nem szép dolgokat csinált, ( nem drogozott soha). És azt mondja hogy azért jöttem össze egy ilyennel mert függőségeim vannak mert apa elhagyott minket 9 éves koromban.

Szerintetek tényleg lehet ennek közzé hozzá? Nagyon szeretjük egymást.

20L /21 F

2020. febr. 6. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Ehhez ennek az égvilágon semmi köze nincsen. Arról van szó, hogy anyukádnak nem tetszik a fiú, és ezért nem szeretné ha együtt lennél vele.

Az én páromnak is sok barátnője volt, vannak is dolgok amik nem tetszenek, jó mondjuk erről nem tehet, a lényeg hogy normális, és jó ember.

Szóval ennek tényleg semmi köze hozzá.

Főleg azért is mert majdnem veled egyidős.

2020. febr. 6. 22:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Apád jut róla eszébe.
2020. febr. 6. 22:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja és ő az első pasim
2020. febr. 6. 22:31
 4/6 A kérdező kommentje:
És rosszul írtam, a sok csajjal volt azt nem arra értettem hogy barátnője hanem hogy lefeküdtek bulikba meg ilyenek
2020. febr. 6. 22:32
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Nem hinném hogy ennek sok köze lehet apukádhoz. Ezt én általában olyan esetekben szoktam hallani amikor a lányok az édesapjukkal egyidős vagy hasonló korú férfival járnak.
2020. febr. 6. 23:01
 6/6 anonim ***** válasza:
87%
Semmi köze hozza. Max akkor lehetne ilyen feltételezése (bár akkor sem) ha idősebb lenne a barátod. Nem tetszik neki a baratod, ennyi, de nem neki kell, hogy tetsszen. Jól meg vagytok, nagyon szeretitek egymást, ez szamit. Anyukad meg idővel úgyis elfogadja, hogy nem tehet ellene semmit.:) 20 eves korban már normális, ha baratod van.
2020. febr. 7. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!