Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mikor vesztette el a szüzességét? Megbántátok hogy pont attól a személytől?
Figyelt kérdés
2020. febr. 6. 20:21
1/14 October15 válasza:
15 évesen és nem.
Megkockáztatom hogy 1. bnőm volt az eddigi legnormálisabb / hozzám passzoló csaj akivel dolgom volt. [Nyilván a barátokat nem számítva. Valamiért ez utóbbi kategória nekem fontosabb mint a csajozás. :D Ez van el vagyok bszva.]
3/14 anonim válasza:
14 évesen, egy 16 éves lánnyal, és nem bántam meg mert neki már volt tapasztalata és még akkor is jó volt ha béna voltam, be lettem tanítva szépen. Azóta is jóba vagyok vele de csak barátok vagyunk, akkor se jártunk...
4/14 anonim válasza:
17 évesen az első igazán komoly barátommal. Azóta is együtt vagyunk, 5 éve.
6/14 anonim válasza:
18 éves koromban, és nem bántam meg.
7/14 anonim válasza:
18
Megbántam
Gonosz volt az a lány is
8/14 anonim válasza:
itt miért pontoznak le mindenkit a retardáltak?
9/14 anonim válasza:
#8: Kérdésben a válasz: mert retardáltak. :)
10/14 anonim válasza:
Én 21 évesen.. Részben igen, megbántam. Bár tény, hogy nagyon jól nézett ki, szép alakkal magass is.. de mit lihegtem a csajok után, hogy végre szexelhessek.. mindig állt a farkam, nagyon akartam már szexelni, és végre sikerült egy olyan csajt találnom, aki nagyon tetszett és nagyon erotikus is volt. Igaz, megdolgoztam érte, közel 3hétig udvaroltam, mire végre sikerült.. de olyan szinten büdös volt a pinája, hogy a WC-re kellett rohannom okádani.. Hirtelen belenyaltam, de olyan hányinger keltő szaga volt, hogy tovább nem is ecsetelem.. Lehet a farkammal kellett volna kezdeni.. Pedig nem vagyok meleg az tuti, mert ezek után is folyamatosan ráizgulok a nőkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!