Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 cm-re volt tőlem a feje és úgy szemeztünk 2-3 percig. Tetszem neki?
Van egy srác aki nagyon tetszik,és ezt aznap nem is tudta,de folyamatosan fogdosott,meg perverzkedett..aztán cipelt a hátán,a pulcsiját is odaadta..
Aztán este rákérdezett,hogy tetszem e neki,én azt mondtam,hogy igen,és visszakérdeztem. Erre persze nem válaszolt.
Másnap meg olyan bunkó volt,hogy az hihetetlen. Persze amikor már senki nem volt a suliban csak mi(mert mi voltunk a takarításban a sorossak)akkor meg kedves volt és aranyos. Sőt még megis ölelt.
Szerintetek?
Mondjuk én nem másztam volna a hátára, ha előtte folyamatosan fogdos meg perverzkedik. Sőt nem vallanám be, hogy tetszik, látod, hogy nem is válaszolt, másnap pedig bunkó volt.
Szerintem kár volt ennyire kiadni magadat, a fiú már tudja, hogy csak füttyentenie kell. Csak akkor kedves, amikor magatok vagytok, mások előtt soha!
Ne legyél már mosogatórongy, bármennyire is tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!