Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 10 cm-re volt tőlem a feje és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 cm-re volt tőlem a feje és úgy szemeztünk 2-3 percig. Tetszem neki?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki nagyon tetszik,és ezt aznap nem is tudta,de folyamatosan fogdosott,meg perverzkedett..aztán cipelt a hátán,a pulcsiját is odaadta..

Aztán este rákérdezett,hogy tetszem e neki,én azt mondtam,hogy igen,és visszakérdeztem. Erre persze nem válaszolt.

Másnap meg olyan bunkó volt,hogy az hihetetlen. Persze amikor már senki nem volt a suliban csak mi(mert mi voltunk a takarításban a sorossak)akkor meg kedves volt és aranyos. Sőt még megis ölelt.

Szerintetek?

2020. febr. 3. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem paszulyka még nagyon éretlen.
2020. febr. 3. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azoknak a nőknek adom oda a pulcsimat, akik nagyon tetszenek. F
2020. febr. 3. 15:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én nem másztam volna a hátára, ha előtte folyamatosan fogdos meg perverzkedik. Sőt nem vallanám be, hogy tetszik, látod, hogy nem is válaszolt, másnap pedig bunkó volt.

Szerintem kár volt ennyire kiadni magadat, a fiú már tudja, hogy csak füttyentenie kell. Csak akkor kedves, amikor magatok vagytok, mások előtt soha!

Ne legyél már mosogatórongy, bármennyire is tetszik!

2020. febr. 3. 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen tetszel neki, de egy f@ sz. Mondd meg neki, hogy ne legyen f@ sz, és járhattok. (persze ne ezzel a szóhasználattal)
2020. febr. 5. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem bandzsítottál szemezésnél? 10 cm távolság nagyon kevés!
2020. febr. 5. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!