Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki?
Van egy fiú akivel ebben a tanévben lettünk osztálytársak. Azokon a tanórákon amiken együtt vagyunk sokszor néz rám hosszan, valamint a szünetekben is sokszor szokott engem nézni. Még az is feltűnt, hogy a haverjai is sokszor szoktak rám nézni, majd rá és mondanak neki valamit, meg tanítás után még a suliba sokszor szoktak a folyosón ülni és ha elmegyek előttük akkor elkezdenek hangoskodni és lökdödik a fiút akiről szó van.
Barátnőim ezek miatt azt mondják, hogy biztos tetszem neki, viszont én ebben nem vagyok biztos. Egész idő alatt 2-3-szor beszéltünk csak, mindenki mással beszél szinte napi szinten az osztályból, csak velem nem.
Barátnőim mondják, hogy kezdeményezzek valamit, de sajnos nem merek. Félek, hogy tényleg nem tetszem neki, valamint a haverjaival én nem vagyok jóban, szóval ha megtudnák, hogy tetszik nekem akkor biztos elmondanák mindenkinek, és biztos, hogy megutálna engem, hisz nem vagyok se szép, se népszerű :/
Attól mert nem megy oda hozzád beszélgetni még nem biztos, hogy nem tetszel neki. Nézd, ha valakinek bejössz számolj azzal, hogy többnyire félénkek oda menni hozzád kezdeményezni. Nem minden esetben, de általában, főleg a 18 év alatti korosztály.
Az meg, hogy nem vagy népszerű, szerinted kit érdekel? Talán az ő kis világunkban számít valamit, de kérdezz meg egy hétköznapi embert aki már nem sulis, hogy mire ment azzal, hogy népszerű volt a suliban. Elárulom, semmire! :D
A szépség pedig relatív, mindenkinek más a szép, a vonzó. Attól mert te nem tetszel magadnak, még ne vond le azt a következtetést, hogy másnak sem tetszhetsz.
Ha neked bejön a srác, megpróbálhatsz jeleket adni neki. Kis szemezés, kis mosoly ha köszönsz neki vagy ha rá nézel. Ha nem suta, venni fogja. Ha pedig nem merne ezek után sem kezdeményezni, te is megdobhatod egy üzenettel. Nem kötelező élőben kezdeményezni, az már legyen az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!