Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki? A helyzet: ma rajz oran olyan feladatot kaptunk h irjunk egy osztalytarsunkrol. En egybol arra a fiura gondoltam aki tetszik nekem. Aztan mult rajzoran (dupla rajzunk volt) Akkor pedig velem nevetett. Jelent valamit? 13eves vagyok
Próbálj jobban rá figyelni. Ha amikor beszél veled megérinti e a nyakát vagy amikor nevét hogy akkor a szeme is mosolyog e. Csak abnyit. Ha nem akarod neki elmondani az nagyon de nagyon sokat buktatta ha ELPIRULSZ tudom nem egyszerű hogy ne csináld de ezen semmi segyenleni való nincs. Logj bele sokat hogy magadba bolonditsd. Vagy üzibrn kérdezd meg hogy kinek szerelmes. Pl az egyik lány osztalytarad nevét:
Te😋
A fiú😎
😐-szia!
😎-szia!
😋-Mizu?
😎-semmi
😋-amugy te kinek vagy szerintem?
😋- várj várj ne mond meg kitalálom... Ommm - ide kerül az egyik lány osztalytarad neve-
😎-nem
És így tovább és lord ki mindegyik csajt és magadat hagyd a végére ha egyik közül sem mondott igent.
Kérlek megírod ezt neki? Aztán megírod nekem a gyakorikerdeseken privát üzibrn, hogy hogy sikerült? Mert én sok fiúból így szeretem ki még akkor is ha nem vagyok beléjük szerelmes.pls írd meg. Kíváncsi vagyok ra! Ha válaszolsz előre is köszi a választ!😉
Szia
Én nem ajánlom, hogy azt csináld, amit az egyes javasolt. Sok fiúnak nem szimpi ez a nyomulás, másrészt, meg tetszhet neki az osztályon kívül más ember is, de az is lehet, hogy senkibe nem szerelmes. Inkább legyetek először barátok, tölts vele sok időt, próbálj szemezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!