Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kell csináljak hogy ne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell csináljak hogy ne utáljon? Emiatt jogosan utálhat?

Figyelt kérdés
Van egy lány akinek van egy ilyen fura öreges heppje hogy nem szeret tudatán kívül lenni. Ezért ő az a bulikban aki alig iszik és vigyáz a társaságra (pl taxit hív, vagy ha valaki rosszul lesz segít neki). Nos múlthéten volt a 16. szülinapja össz vissz 15en + a nővére voltunk (10 velünk egyidős csaj meg 5 srác, mindenkinek jut kettő, nem na mindegy) megkérte a nővérét hogy most ő legyen a józan Figyelő, hogy kedve szerint ihasson meg szórakozhasson. Hát elég sokat ivott és fehérneműben beült a kádjukba aztán meg (nagyon taplók voltunk) de amíg a nővére WC-n volt kiszedtük és csináltunk róla szexi képeket az én telómmal. Majd jött a nővére és lefektette. Nos ezeket a képeket elküldtem egy két haveromnak aznap este hogy ez az a csaj akibe belezúgtam... hát kijózanodtam megbántam de ő ezt szerdán megtudta az egyik ottlevő sráctól és most nagyon dühös! Ez tényleg ennyire gáz? Azzal jön hogy ő soha nem iszik, egyszer rúgott ki a hámból és ezt saját illetlen céljaimra használtam fel, nem mellesleg ez kicsit ellene irányul! Szerintem ez így kicsit nagy kijelentés, de mit tegyek? Hogy engeszteljem ki? Hamarosan 17 F

2020. febr. 1. 18:52
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%

És mivel agyilag zokni vagy még egy kis szájbarágás:

Értelmező rendelkezések

459. § (1) E törvény alkalmazásában

27. szexuális cselekmény: a közösülés és minden súlyosan szeméremsértő cselekmény, amely a nemi vágy felkeltésére, fenntartására vagy kielégítésére alkalmas, vagy arra irányul;

29. védekezésre képtelennek kell tekintetni azt is, aki helyzeténél vagy állapotánál fogva ideiglenesen vagy véglegesen nem képes ellenállás kifejtésére;

Szóval még mindig azt mondod, hogy nem olyan nagy dolog, amit tettél, tettetek?!

2020. febr. 11. 14:02
 42/45 anonim ***** válasza:
100%

Azzal enyhítheted a bűnödet a szemében, és fejtheted ki VALÓJÁBAN a bűnbánatodat, hogy a telefont mint bizonyítékot úgy, ahogy van, átadod neki, a döntés jogával együtt, hogy ha akar, jelentsen fel, elfogadod, és ha úgy adódik, akkor sumákolás nélkül együttműködsz a rendőrséggel a nyomozás tekintetében, teljes vallomást teszel magad ellen. Az ilyesmi nagyon enyhítő körülménynek számít. Akkor abban nem csak az lesz benne, hogy azért vagy beszarva, mert büntethető vagy, hanem az, hogy valóban igazán megbántad, és kész vagy vállalni a tettedért a felelősséget.

Nem gondolod, hogy a csajnak amúgy joga lenne tudni a teljes igazságot amúgy is, hogy milyen képek készültek róla, mit csináltatok vele még, mert most aztán gondolhat mindenre ám, te hülye! Hogy lehet az, hogy valakiben ennyi empátia nincs?!

Remélem, soha többé nem lesz nővel dolgod, ha mégis, mindegyiknek mondd el, hogy milyen bunkó voltál, hogy tudják, mire számíthassanak, ha véletlenül lerészegednétek.

2020. febr. 11. 14:19
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
És soha többet egy korty alkoholt se igyál, mert józanul is hülye vagy, hát még alkohol hatása alatt, és az alkohol pusztítja az agysejteket, csak még hülyébb leszel tőle, ez a fűre és minden más drogra is vonatkozik!
2020. febr. 11. 14:21
 44/45 anonim ***** válasza:
100%

"De sokat ivott, ez nem mentség, na meg én is ittam, és rohadt jól néz ki vizes fehérneműben, meg ott is, meglepett hogy csupasz... jó mindegy hagyjuk! De most mit csináljak vele, megbántam?"

Az, hogy sokat ivott, az nem mentség, neki nem is kell mentség, hiszen nem is ő a bűnös, hanem te! Ő az állapota miatt védekezésre alkalmatlan lett, és ti ezt kihasználtátok.

Viszont ha valaki alkohol hatása alatt bármilyen bűncselekményt elkövet, na ott megállja a helyét, hogy az nem mentség büntetőjogi értelemben sem, hogy sokat ivott. Ugyanannyit kapsz érte, mintha színjózanul követted volna el.

Mondom, add oda neki a telefonod úgy, ahogy van, kóddal együtt, hogy hozzáférjen, tedd te is éppoly kiszolgáltatott helyzetbe magad, mint amilyenben ő volt, és bízd rá hogy élni fog-e vele, vagy sem. Na ehhez mit szólsz? És persze a neveket, telefonszámokat, hogy kiknek küldted el, hova töltötted fel, azt is!

"Miért ne inna soha többet,"

Azért, mert eddig mindig visszafogott volt, nagyon vigyázott magára, ezúttal is megtett minden óvintézkedést, felügyelet alatt tudta magát, ennek bizodalmában merte elengedni magát, és az, hogy a barátnője épp vécére ment, az nem mentség, te mint a barátja, épp neked kellett volna a legjobban vigyáznod rá.

Ebből azt a következtetést vonhatja csak le, hogy soha de soha senkiben nem szabad megbíznia. Ebből súlyos párkapcsolati problémái is alakulhatnak simán, de mondom, kevesebbért is lettek már öngyilkosok, szóval akármilyen szuper telefonod van, add oda neki úgy, ahogy van, és semmit ne törölj róla. Ha azt mondja, hogy nem kell, akkor is hagyd ott nála. Majd veszel magadnak másikat.

"#11 csináltam már magamtól is olyan képet csak nem küldtem el, azért nem olyan nagy cucc"

De az a te döntésedből történt, és te tudod, hogy mi lett vele, de mindenkinek joga van arra, hogy erről döntsön. Valakinek nem nagy cucc, valakinek meg igen. - Valaki idióta, valaki meg normális.

"De tényleg, mivel tegyem jóvá? Mit mondjak neki, tegyek meg érte, vegyek nek?"

Komolyan azt hiszed, hogy azzal, hogy szépeket mondasz, meg veszel neki egy virágot, vagy plüsst, majd a karjaidba omlik.

Nem! Mondom: telefont oda neki örökbe feloldva, kinyomtatod, amit írtam, hogy miért jelenthet fel téged, hogyan perelhet be, és hogy a belátására bízod.

Sérelmi díjért, milyen esetben kártérítésért.

Akkor azt mondanám, hogy hülye volt, de most derekasan vállalja a felelősséget.

2020. febr. 11. 14:56
 45/45 anonim ***** válasza:
47%
Mi lett? Megvan még a fincsiség fotó?
2024. febr. 18. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!