Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbe már okkal, jogosan gondolohatok bele többet is?
Szóval arról van szó, hogy már korábban is kiírtam ide, hogy egy srácot évekkel ezelőtt láttam utoljára, elég messzire költözött, jövőre pedig nagy eséllyel kerülünk 1 városba. Mindig csak néztük egymást, beszélni semmit sem beszéltünk, csak 2x köszöntünk. Mondhatni látásból ismerjük egymást. Én végre megtaláltam őt Facebookon bejelöltem, majd lájkolgattam a képeit, hogy lássa hogy bejön, eleinte nem reagált semmire, a szülinapomon sem köszöntött fel, majd tavasszal ő is elkezdett nekem lájkolni, azóta pedig mindenemet zsinórban lájkolja. Ezen felbátorodva bekövettem Instán, ott visszakövetett és ott is lájkolja mindenemet. Most volt kb. 1 hete a szülinapom, már kezdtem ideges lenni hogy nem köszönt fel, viszont ugyanekkor kitettem Instára egy szülinapi bulis képemet, amit szintén belájkolt, majd rá pár másodpercre ott volt a köszöntése az üzenőfalamon. Igazából azt furcsállom ebben, hogy minden megfordult: most már mintha figyelne rám, lájkol és idén már fel is köszöntött. Megnéztem, a többi lány ismerősét (akik nem a haverjai) nem szokta lájkolni, tehát én egy olyan ismeretlen vagyok tképpen akit lájkolgat. Mi lehet az oka?
17/L
Még mindig nem jöttem rá, hogy ez valami új párzási rituálé, akar lenni ez a lájkolgatás??
Részemről az ajtó elé jelölés, sokkal módszeresebb! Úgy a férfiasabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!