Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jogosan szakította...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan szakítottam vele?

Figyelt kérdés

Ami jó volt a kapcsolatunkba:szeretett és nagyon szep dolgokat mondott nekem,el tudtam vele beszelgetni es hulyulni tenyleg megvolt a kemia kettonk kozott

Ami nem volt jo: fel ev utan se mutatott be egyik csaladtagjanak se. Amikor mondtam h menjunk el anyujahoz akkor azt mondta hetvegen nem er ra csak hetkozbe nekem meg az nem volt jo. Volt hogy megigerte hogy talizunk es elfelejtett eljonni jo oke fontos dolga volt de akkor is. Haverjainak tulajdonkeppen be se mutatott alig ismertem oket. Volt olyan hogy megigerte eljon hozzank es akkor is elfelejtett szolni hogy megse. Sokszor balhezott mindig lelkizni kellett vele mert neki a fel varos rossz volt. Es jah egyszer megvert egy embert okkal aztan meg tablat rongalt varosba.

17/L

2018. máj. 23. 06:14
 1/9 A kérdező kommentje:
Es meg a jo koze sorolnam h huseges volt
2018. máj. 23. 06:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Okkal szakították vele, ilyen emberre nem éri meg időt pazarolni.
2018. máj. 23. 06:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Joggal szakítottál! Aki igazán szeret és komolyak a szándékai az mindenkinek Téged akar megmutatni és dicsekedni veled :) Nem mutat be senkinek,elfelejt eljönni hozzád és nem szól -hagyd a fenébe az ilyet!
2018. máj. 23. 07:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Megvert egy embert és táblát rongált - akkor ez biztos valami észlény lehet.
2018. máj. 23. 08:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szakításod törvénybe nem ütközik, tehát a liberális (szabad, ami nincs tiltva) világnézet szerint jogos.

.

Ha iyen könnyen beszélsz szakításodról, akkor túl mély érzelmek nemigen voltak.

2018. máj. 23. 08:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan,de neked rettenetes ízlésed van fiúk terent.
2018. máj. 23. 09:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Fiúk terén*
2018. máj. 23. 09:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy szégyelli a családját és a haverjait. Ezért én nem szakítottam volna vele.

A verekedés és a rongálás viszont gáz.

2018. máj. 23. 09:39
 9/9 I noor Y ***** válasza:

A tied csak egy nézőpont

Erről akkor lehetne nyilatkozni biztosan ha meghallgatnánk a másik félt is

2018. máj. 23. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!