Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jogosan szakítottam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan szakítottam?

Figyelt kérdés

Valentin nap szakítottam a barátommal.

Azért mert rájöttem,hogy teljesen más a személyiségünk,például ő soha sehova nem akart menni és nem tudtam vele soha semmiről beszélni,mert mindenhez unott fejet vágott és közölte,hogy a barátaimra se nagyon kíváncsi. Mondogattam azért ezt neki,de komolyabban vasárnap közöltem vele,mondta,hogy így,hogy mondom,erőt vesz majd magán..meg hogy beszél ő,csak meg kell kicsit rugdosni,és ha megint ''elfelejtene'',akkor szóljak neki megint..

Meg megkérdezte,hogy mit várok ettől a kapcsolattól,mert ha házasságot vagy ilyesmit,akkor ezt felejtsem el. (Oké,hogy fiatalok vagyunk,de akkor is.)

Viszont én úgy döntöttem,hogy adok neki egy esélyt így hirtelen,meg amúgy is akkor közöltem először ezt komolyabban és azért hajlott afelé,hogy megpróbáljon kicsit változtatni,de aztán átgondoltam a dolgokat és nem akartam végig jópofizni a Valentin napot,meg így semmit sem,nem akartam már elhúzni.

Tegnap találkoztam vele megint és megmondtam,hogy ez nekem már nem fog menni,és iszonyatosan bőgött,meg önzőnek és hazugnak nevezett.

Szerintetek ez tényleg nagyon nagy szemétség volt?

18/L

2017. febr. 16. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy jogosan?

Egy párkapcsolat két emberen múlik, nem kell semmiféle jogalap ahhoz, hogy az egyik azt mondja, nekem ez nem kell.

Mondjuk az, hogy pont Valentin-napon dobtad ki, az kicsit ízléstelenség volt, de na... ha nem működött, akkor felesleges lett volna folytatni.

2017. febr. 16. 11:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Miután - feltételezem - nem ígértél halálig tartó hűséget a barátodnak, jogod van szakítani. Mint írod, más a személyiségetek. Az hosszú távon nem működik, hogy az egyik mindig "erőt vesz magán" a másik kedvéért. Amit bénán csináltál, és amit jogosan kifogásolhatott a barátod, hogy először (vasárnap) még adtál neki esélt, aztán két nappal később, anélkül, hogy bármit bizonyíthatott volna, szakítottál. Ilyet máskor ne csinálj! Ha szakítani akarsz, szakíts, ha viszont adsz még esélyt, akkor várd ki, lesz-e változás!
2017. febr. 16. 11:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Nincs olyan hogy nem jogos szakitas.

Ha neked nem tetszik a dolog tovabb akkor szakitasz es kesz.

2017. febr. 16. 11:50
 4/5 anonim ***** válasza:

A Valentin naphoz annyit, hogy szerintem eléggé elfuserált ünnep. Két ember minden nap szereti egymást, szóval a szakítás minden nap fájó lehet ha épp olyan, az meg hogy épp Valentin nap telt be a pohár, szerintem nem változtat semmin.

Na de a kérdéshez: teljesen jogosnak látom a döntést. Amúgy nem értem, miért nem fixálja két ember még kapcsolat előtt hogy mit vár el magától a kapcsolattól. Akkor a srác már az elején megmondta volna, hogy ő nem komoly kapcsolatot tervez (házasság), és akkor nem ért volna hidegzuhanykènt. Na mindegy, nem is ez a lényeg. Abból amit írtál látszik hogy nagyon nem voltatok kompatibilisek, és bár nem ismerem a srácot, ez alapján mèg flegmázott is veled. Az meg hogy téged sérteget szakítás után, holott te nem egyszer megmondtad neki hogy mi a problémád, és ő így sem volt hajlandó tenni bármit az ügy érdekében, az az ő érzelmi szegénysègét igazolja, nem téged tesz rossz emberré. Ahogy mondták előttem, a kapcsolat két emberen múlik, két oldalról kell a munkabefektetés, de a tietek elég egyoldali volt. Sajnálom hogy így jártál, remélem következőleg harmonikusabb lesz a kapcsolatod!! (És tényleg csak baráti jótanács, hogy beszéld meg a kiszemelteddel, hogy ő mégis hogy tervezi a saját jövőjét, és mit vár el egy kapcsolattól. Ha az elképzeléseitek nem illenek össze, jobb ha nem erőltetitek.) 20/l

2017. febr. 17. 16:09
 5/5 lujzika001 válasza:
Ez a dolog nem jog, hanem érzés kérdése. Tehát, ha úgy érezted, akkor minden rendben.
2017. febr. 19. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!