Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kell csináljak hogy ne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell csináljak hogy ne utáljon? Emiatt jogosan utálhat?

Figyelt kérdés
Van egy lány akinek van egy ilyen fura öreges heppje hogy nem szeret tudatán kívül lenni. Ezért ő az a bulikban aki alig iszik és vigyáz a társaságra (pl taxit hív, vagy ha valaki rosszul lesz segít neki). Nos múlthéten volt a 16. szülinapja össz vissz 15en + a nővére voltunk (10 velünk egyidős csaj meg 5 srác, mindenkinek jut kettő, nem na mindegy) megkérte a nővérét hogy most ő legyen a józan Figyelő, hogy kedve szerint ihasson meg szórakozhasson. Hát elég sokat ivott és fehérneműben beült a kádjukba aztán meg (nagyon taplók voltunk) de amíg a nővére WC-n volt kiszedtük és csináltunk róla szexi képeket az én telómmal. Majd jött a nővére és lefektette. Nos ezeket a képeket elküldtem egy két haveromnak aznap este hogy ez az a csaj akibe belezúgtam... hát kijózanodtam megbántam de ő ezt szerdán megtudta az egyik ottlevő sráctól és most nagyon dühös! Ez tényleg ennyire gáz? Azzal jön hogy ő soha nem iszik, egyszer rúgott ki a hámból és ezt saját illetlen céljaimra használtam fel, nem mellesleg ez kicsit ellene irányul! Szerintem ez így kicsit nagy kijelentés, de mit tegyek? Hogy engeszteljem ki? Hamarosan 17 F

2020. febr. 1. 18:52
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
De tényleg, mivel tegyem jóvá? Mit mondjak neki, tegyek meg érte, vegyek nek? Légyszi, tudom hogy bunkó dolog volt, már mondom hogy megbántam
2020. febr. 1. 19:50
 22/45 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem semmivel nem tudod jóvá tenni, teljesen elvágtad magadat nála. Gusztustalan módon kihasználtad a helyzetét. És nem, egy normális fiú/férfi nem csinál ilyet semmilyen helyzetben.
2020. febr. 1. 19:55
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha velem történt volna meg, biztos soha az életbe nem akarnék veled beszélni, vagy egy légtérbe lenni. Részeg volt te meg kihasználtad, és gondolom még most se törölted ki a képeit.
2020. febr. 1. 19:58
 24/45 A kérdező kommentje:
De csak 2-3-t tartottam meg! Ez tényleg ekkora dolog hogy örök életre off?
2020. febr. 1. 20:01
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

Barátom te vagy egy nagy off

Bizonyíték vagy hogy agyhalál után is van élet

A legnagyobb probléma nem is az hogy megcsináltad, hanem hogy nem vágod mennyire undorító és aljas dolog amit csináltál és nem fogod fel

2020. febr. 1. 20:08
 26/45 A kérdező kommentje:
De tudom hogy bunkó dolog, meg nem egyezett bele de én nem halnék bele ha 4-5 lány látná a farkam...
2020. febr. 1. 20:10
 27/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem pusztán bunkó dolog

És szerinted ki a halált érdekel hogy téged zavarna e vagy nem

Nem rólad van szó

Tényleg menj valahova erkölcsi értékeket szerezni mert hülye vagy

2020. febr. 1. 20:15
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyében többet nem állnék veled szóba .És telejsen jogosan utál.
2020. febr. 1. 20:22
 29/45 A kérdező kommentje:
Valaki leírja hogy szerintetek mit gondol a lány/ min megy át? Mert már érdekelni kezdett, hogy mit mondatok!?
2020. febr. 1. 20:22
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

Mit gondol? Hogy egy undorító féreg vagy.

Mit érez? Azt, hogy soha nem fog benned megbízni, utál téged. Illetve soha nem engedheti el magát, mert első adandó alkalommal kihasználják a helyzetét és visszaélnek vele.

Tényleg hagyd békén. Hagyd, hogy úgy próbálja feldolgozni, ahogy neki a legjobb.

Te pedig viseld a következményeit a tetteidnek.

2020. febr. 1. 20:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!