Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg rossz ember vagyok?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg rossz ember vagyok? (19/L)

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy vidéki vagyok és a barátom is az. Úgy terveztük, pénteken moziba és étterembe megyünk Debrecenbe. Anyukám nem akar elengedni, mert mi az, hogy futok egy fiú után, olcső nőcskének fog tartani.

Nagyon elítél azóta is, mióta lefeküdtem a fiúval (egy éve járunk együtt, előtte senkivel soha nem voltam együtt, nem is csókolóztam előtte senkivel).

Emiatt egy cafkának tart. Nagyon rosszul esik, és szeretnék rá hallgatni, de akkor soha semmi sem történne velem egész életemben. Mit tegyek?

Nem akarok rossz gyereke lenni. Mindenben próbálok neki megfelelni, sok házimunkát végzek, rengeteget tanulok, hogy jó jegyeim legyenek.

2020. jan. 24. 08:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem sem *probléma* van anyukáddal. Régimódi, régen a lányok nem jártak át a fiúkhoz. Mondjuk moziba nem tudom hogy máshogy lehetne menni.
2020. jan. 24. 12:04
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

De, probléma van az anyukával.

Az odáig rendben, hogy RÉGEN ez így volt.

De ma már nincs így, és ezt egy anyukának is tudnia kell!

A lánya pedig kifejezetten visszafogottan viselkedik, szóval még ilyen problémája sem lehet.

2020. jan. 24. 12:07
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjad anyukádnak, hogy te pontosan annyira vagy rossz gyereke mint amennyire ő rossz anya..
2020. jan. 24. 12:12
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Na, de oké, "régen" így volt. Szerintem valamikor a dédnagyszüleink korában. A Kérdező 19 éves, az anyukája a negyvenes évei közepén lehet kb., azaz születhetett mondjuk '75-ben? Nagyjából. Hol voltak akkor már ilyen szigorú szabályok!? Pont egy lázadó, "felvilágosult" generációról beszélünk; egyes országokban a hippi-korszak gyerekeiről. Nem igaz az, hogy a mai anyukák végtelen vasszigorban éltek! Az ő szüleik még esetleg (talán, ha falusiak és nagyon vallásosak voltak), de igazából a nagyszüleik, azaz a mi generációnk dédszülei. Hol magyarázza ez már ezt a mai szülői hozzáállást!?
2020. jan. 24. 12:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád nagyon prűd! Ne hallgass rá, 19 éves vagy pont ideje már h eld az eleted. Üdv Debreceni fiu ;)
2020. jan. 24. 13:08
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Hasonloan voltam, bar engem apukam hordott el mindenfele budos rbancnak, es mondta, hogy mindig mas agyaban fekszem, ami azert volt nevetseges, mert iskolaba mentem, es haza nem tudom hany even keresztul, es ezt o is nagyon jol tudta. Eletem elso bulijaban is egyetem alatt voltam, meg alapbol semmi oka nem volt ra, hogy ilyet mondjon, meg amugy is gusztustalan volt tole.

És o azert tette, mert zavarta, hogy lett valakim, egyetlen lanya voltam/vagyok. Szerintem anyukad is hasonloan van ezzel, valamifele feltekenyseg mondatja ezt vele, lehet ez barmi miatt, es talan elojott belole ez a "nem akarom elveszteni a lanyomat" erzes, ami magaban aranyos lenne, de igy felhaborito.

2020. jan. 24. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!