Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rossz ember vagyok emiatt?
Figyelt kérdés
Szerintetek rossz ember vagyok, hogy nem mondtam el anyukámnak, hogy elvesztettem a szüzességem? Nem volt még barátom, és most sincs, nem egy párkapcsolatban történt, hanem egy régi barátommal.. Nem vagyok rá büszke, ezért sem mondtam el, meg amúgy sem szoktunk fiúkról beszélni, sosem beszéltünk, max. annyit szoktak kérdezni a szüleim, hogy van-e barátom... Szerintetek rossz ember vagyok, hogy nem tudja az anyukám ezt rólam?
Szerintem nem vagy rossz ember. Teljesen természetes hogy valahol meg akarsz húzni egy határt közted és anyud között. Nem kell hogy nyitott könyv legyél, és ha úgy érzed ez túl személyes ,kényes ,kínos vagy bármi egyéb ,akkor ne mond el. Csak ha készen állsz rá és magadtól is el akarod mondani. Az is lehet hogy sosem fogod elmondani ,és megmarad titoknak ,az is lehet hogy elfogod mondani. De nem leszel attól rossz ember ,hogy van egy olyan saját belső világod ,ami csak a tiéd.
Ha nem történt "baleset" vagy felelőtlenség ,akkor szerintem tartsd magadban nyugodtan. Gondolom elég kínos lenne erről beszélni , így se vagy rá büszke ,így megértem ha nagyon hangoztatni sem szeretnéd. Én nem ítéllek el érte amúgy ,biztos megvolt annak az oka ,hogy így történt.
2017. aug. 17. 15:54
2/6 anonim válasza:
Nem lesz ettől ribi feltétlenül . Nem mindenki az ,aki szexelt már párkapcsolaton kívül. És mivel nem ismerjük az okokat ,így szerintem nem kéne megbélyegezni senkit. Nem részegen egy random emberrel csinálta egy buliban. A ribizlik nem látják ,hogy ez nem feltétlenül normális ,így ők gyakran és szívesen csinálják párkapcsolaton kívül. De őt nagyon is mélyen érintette ,és nem büszke rá. Lehet többé nem is fog így tenni és tanul belőle. Ettől még nem lesz ribizli , minden ember hibázhat. Amíg tanul belőle ,és levonja a megfelelő következtetéseket ,addig senkinek sincs joga lehurrogni őt szerintem.
2017. aug. 17. 16:10
3/6 anonim válasza:
#4 Lehet én nem vagyok tisztában a ribi fogalmával ,de számomra a ribik mindig is a magukat másokkal úgy (akár sorozatosan)megfektető lányok,akiknek mind1 kivel bújnak ágyba. Olyan emberekkel csinálják,akikhez semmilyen formában nem kötődnek érzelmileg ,nagy eséllyel nem is ismerik ,vagy ha ismerik is ,csak játszadoznak velük. A lényeg a játékon van ! Nekik ez élvezet ,és móka ,és utólag és így gondolnak rá vissza. Ő viszont sem nem egy idegennel csinálta ,se nem büszke rá ,se nem gondol rá vissza jól ,mert szégyelli .Szóval az én szememben egyáltalán nem tartozik bele a ribi kategóriába.
2017. aug. 17. 16:30
4/6 anonim válasza:
Én kapcsolatban veszítettem el, de akkor nem mondtam el neki, most se tudja kivel vesztettem el, nem mintha annyi fiúm lett volna...
2017. aug. 17. 16:33
5/6 adan21 válasza:
nem vagy az
2017. aug. 17. 17:09
6/6 anonim válasza:
Ettől még nem ribi valaki...a ribi pedig ott kezdődik hogy egy kis 14 éves minden fűvel-fával lefekszik..,,élvezetből"..na szóvall te pedig kedves kérdező:) egyáltalán ne érezd magad rosznak ezért mindenkinek van magán élete ahogy neked is. Nem kell mindenről tudni anyukádnak. De ha bűntudatod van akkor kicsit később elis mondhatnád neki ha úgy érzed . Persze ez a te döntésed;) de semmiképp ne érezd magad ezért rosznak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!