Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most én egy rossz ember vagyok?
Szerelmet vallottam egy lánynak de mióta ez megtörtént érzem hogy szépen lassan kezd kihúnyni a szikra...legalább tisztességesen nemet mondhatott volna de kaptam egy ilyen talán igen talán nem szöveget
Most akkor miféle ember vagyok? Vagy mással is már volt ilyen?
Hat nyugi, nem vagy rossz ember, inkabb o az hogy ketsegek kozott hagyott teged.
Amugy mar velem is volt ilyen, egyszer szakitottunk a baratommal, de nagyon rossz volt nelkule ezert hat kibekultunk, mert elmondtam hogy meg mindig szeretem, utanna valahogy hogy ezt kimondtam, kezdett elmulni az erzes, nem tudom miert.. persze azota mar nem vagyunk egyutt eleg fura volt a szakitas is na mind1.. szoval nyugi nem vagy rossz ember :)
Már miért lennél rossz ember? Te őszinte voltál és egyenes, hogy bevallottad az érzéseidet, ami ráadásul kellő érettségre is utal, és nem mindenki képes/hajlandó megtenni.
A csaj pedig vagy egy kis p**, aki nem volt képes őszintén reagálni a te őszinte megnyilvánulásodra, és arra egyenes választ adni, vagy pedig egész egyszerűen még tényleg nem biztos benne, hogy mit szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!